Webber: "Red Bull Zorlu 4.lük Mücadelesinde"

yazar:

kategori:

Mark Webber, takımlar şampiyonasındaki 4.lük için mücadelesinde Red Bull’un sıkı bir şekilde svaşa devam edeceğine inanıyor.

İlk üç takımın puanlara artık arkadakilerden kopmasıyla birlikte Red Bull, "geri kalanların en iyisi" olma yolundaki takımlardan biri.

Webber’in takımı, yeniden canlanan Toyota’nın sadece1 paun önünde ama Williams ve Renault’a sırasıyla 9 ve 12 puan atmış durumda.

Mark Webber: “Esas tehdit, şu anda renault ve Toyota gibi görünüyor."

“Williams iyi bir başlangıç yapmıştı ve ondan sonra bir kaç puan daha almıştı. Ama açıkçası onlar Monako’dan faydalanamadılar."

“Eğer Monako kuru zemind olsaydı, orada hızlı olacaklardı ve Kanada’da da pek kötü değillerdi. Ama şükür ki, tahtalara vuralım, şimdiye kadar fırsatları daha çok değerlendirdik ve bu da bizim puan durumumuza etki etti."

“Umarım bunu yapmayı sürdürürüz."

Red Bull, en iyi şampiyona sırası olarak geçen sene 5.likte yer aldı. Aldığı puanların çoğunu da yağmurlu Nurburgring ve Fuji yarışlarında almıştı.

Webber, bu seneki 4.lük mücadelesinin sezonun sonuna kdar ortada olacağını ve tekrar karmaşık yarışların olacağını söyledi.

Webber: “Bir kaç tane daha çılgınç yarış olacak."

“Fuji’ler, Nurburgring’ler ve Monako’larınız olacak. Bu sene bunlardan bir tane daha olacak ve tekrar orada olmamız gerekece. Mümkn olduğunca uzun süre, onları mücadeleden uzak tutumalıyız"

“Williams, sıralamada sadece 9 puan gerimizde ve herkes arasında alınacak hâlâ çok puan var."

“Honda’nın orada olacağını düşnmüyorum. Bu yüzden (mücadele); Williams, Renault, Toyota ve Red Bull arasında olacaktır"

“Büyük bir mücadelemiz var. Şampiyonada 4. bitirmek bizim için çok zor olacak ama başlamak ve harka bir şansa sahip olmak için iyi puanlarımız var."


Yorumlar

  1. Jaguar Stewart'ı, Red Bull'da Jaguar'I satın aldı. Şu anda iki kökünden de başarılı olduklarına inanıyorum (bir birincilik eksik)

  2. tolga soydan avatarı

    geçen sene her yarışda yarış dışı kalan webber her yarışı bitiro.dayanıklılıkları çko gelişti.eskiden beri hızlıdırlar zaten

  3. red bull 4 yıllık tarihinin en iyi performansını ortaya koyuyor. bence bu sene 4.olacaklar iki tecrübeli ve iyi pilotlara sahip.

  4. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Red bull jaguar ı satın alarak F1 e giriş yapmış sempatik bir takımdır severim ne de olsa Renault motoru kullanıyor 🙂

  5. Red Bull'da büyük gelişme seziyorum ben. Bir eğlence takımı olarak iyi gidiyorlar. Red Bull F1'e ilk girdiğinde Sauber takımına sponsordu diye hatırlıyorum. İlk ordan tanıyorum firmayı…(99 yılı falan)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir