Button: "Kanada'da Her Zaman Sürpriz Sonuçlar Olabilir"

yazar:

kategori:

Button “Kanada GP’de her zaman keyif almışımdır. Montreal takvimdeki en iyi şehirlerden birisi ve her zaman orada hoş karşılandık. Formula 1’deki herkesin sabırsızlıkla beklediği bir yarış.”

“Monaco gibi Kanada yarışı da bazen keyifli piyangoya dönüşebilir. Monaco düşük hızlı ve yüksek yol tutuşuna sahip bir pistken Gilles Villeneuve pisti tam tersi yüksek hıza ve düşük yol tutuşuna sahip. Orası taraftarlara harika yarış sunan bir kombinasyona sahip. Bu yüzden orası sezonun en popüler yarışlarından birisidir.”

“Kanada’ya tekrar gitmek her zaman 2011’deki mutlu anılarımı hatırlatıyor. Son sıradan ilk sıraya gelmek, Formula 1’de her şeyin mümkün olduğunu gösteriyor. Bu sefer Montreal’e kazanabilecek bir araçla gidiyor olmasak da, düzenli bir şekilde gelişiyoruz ve bu yarışta sürpriz sonuçların oluyor olması her zaman ekstra motivasyon sağlar.” dedi.

Sergio Perez “Monaco’dan gösterecek pek bir şeyim olmasa da benim için bir diğer olumlu yarıştı. Hafta sonu boyunca güçlü performansa sahiptik ve orada hem sıkı hem de adil yarışıp zorlu bir şekilde pistte mücadele edip sıra kazanmaya çalıştığımı düşünüyorum.”

“Kanada öncesinde bir çok olumlu yön var. Orası sevdiğim bir pist. Geçen sene orada podyumda tamamladım ve takımın her yarış araca performans getirdiğini hissediyorum. Henüz istediğimiz yerde olmasak da Montreal’de bir adım daha atmamızı umuyorum. En azından umarım iyi bir hafta sonu geçiririz. Tahmin edilemeyen bir yarış olduğu için mücadele edenlere olumlu sonuç verebilir.”

“Benim için Kanada’da yarışmak çok özel çünkü evime yakın olan 3 yarıştan birisi. Geçen sene Austin’de olduğu gibi bu sene Vodafone Mclaren Mercedes’le Kanada’da çıkacağım ilk yarışıma bir çok Meksikalı taraftar destek olmaya gelecektir.” dedi.


Yorumlar

  1. Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene avatarı
    Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene

    2011 yarışını hatırlatmadan duramazdı.
    40 yılın başı olağanüstü bir yarışı var onu da her seferin de anlatır.
    Garibimm. :)))

  2. tamam texas yakın da kanada montreal pek de yakın degil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir