Lopez'den Grosjean'a Destek Geldi

yazar:

kategori:

2012’de ilk turlarda karıştığı kazalar yüzünden çok eleştirilen Fransız pilot, bu sene tekrar tartışmalara neden oldu; Monaco’da Ricciardo’ya arkadan çarptığı için Kanada’da geçerli olmak üzere 10 sıra grid cezası aldı.

Monaco’daki olayın ardından Takım Patronu Eric Boullier, Grosjean’ın yerine Valsecchi’nin getirilmesinin göz önünde olup olmadığı sorusun “henüz değil” demişti.

Lopez: “(Monaco’da) antrenmandaki ilk kaza bizim hatamızdı. Lastik basınçları yanlıştı ve bunu ona söylemedik. İkinci kazası ise Massa’nınki ile kıyaslanabilir. İkisinin de pistten çıkan bir araçtan etkilendiğine inanıyoruz”

“Ondan sonra hafta sonunun geri kalanı için baskı altındaydı. Hızı vardı ama Romain’in aracı yarış için mükemmel değildi.”

Lopez’e göre Ricciardo ile kazası da bütün gelişmelerin bir yansımasıydı.

Lopez: “Romain, (başka bir aracın arkasında) çok uzun süre sürebilen birisi değil; özellikle de çok ilerilerde olabileceğini biliyorsa”

Lotus patronu, Grosjean’ın arkasında olduğunu ifade etti ve Fransız pilotu, sürekli sakatlanan yetenekli bir futbolcuya benzetti.

Lopez: “Dört tekerlekli her şeyde çok hızlı. Alışveriş arabasıyla da hızlı olacaktır. Doğal bir yetenek ve ona benzeyen çok fazla kişi yok: Hulkenberg, Bianchi.. Ama başka pek fazla kişi sayamam”

 


Yorumlar

  1. yahu adamı parası yuzunden gonderemiyoruz reziliz biz diger pilotların da yarısını rezil ediyoruz ama para tatlı abi ne yapalim demiyorsunda yok soyle oldu yok boyle oldu. raikonenin yarısı ayarında bir adam getşrseniz takımlar sampiyonlugunuz banko .

  2. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    sponsorlar olmasa çoktan şutlamışlardı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir