Ecclestone Koltuğunu Kaybedeceğine İnanmıyor

yazar:

kategori:

Alman savcıların Ecclestone’a karşı yürüttüğü çalışmaların ardından F1’de ticari hak sahibi CVC’nin, Bay E’nin görevine son verebileceği konuşulmuştu ki konuşulmaya da devam ediyor.

Bu konuda konuşan FIA Başkanı Jean Todt: “(Ecclestone, işi ile ilgili her türlü hakka sahiptir ve bunu çok iyi yapıyor. Ayrıca CVC’nin bir çalışanıdır ve karar onlara aittir.”

Bununla birlikte, görevden alınması halinde, bazı isimler ortaya atılmış olsa da Ecclestone’un yerine bakacak bir vekil yok. Bu isimlerdne birisi de İngiliz süpermarket devi Sainsbury’nin başındaki Justin King. Ama Ecclestone, King’i reddettiğini söyledi.

Ecclestone: “İstedikleri insanlar yönetim kuruluna geldiklerinde, yıldızlar olmak isteyecek kişiler.”

Öte yandan Ecclestone, yanında bir vekille çalışmaya da açık olduğunu belirtti.

Ecclestone: “İyi bir iş çıkarabielceğini düşündüğüm birisi çıkarsai yönetim kurulunu alırız. Birçok kişinin önerildi ama benim işlerimi yapabilecek tipte insan olduklarını düşünmüyorum”

Ecclestone ayrıca CVC’nin konu hakkında rahat olduğunu ifade etti.

Ecclestone: “(CVC), benim suçlanmamdan endişe etmiyor. Sorun, hapse atılırsam ortaya çıkar. Çok rahatlar. Panik yapmıyorlar.”

 


Yorumlar

  1. Gitse bir türlü gitmese bir türlü. Para odaklı politik entrikalarıyla son 15 yılda Formula 1'i bir çeşit Amerikan güreşine çevirdi. Diğer yandan ölürse veya görevini bırakırsa bir tarih daha kitap olup rafa kalkacak.

  2. simidi by E oldu diyelim F1 bitecek mi? tamam iini iyi yapiyo olabilir ama her defasinda bu ne yerini dolduracak kimse yok diye polemik yapiyorlar.kisiler her zaman gecicidir kurumlar ise kalicidir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir