Hamilton, Sıkıntıların Devam Edeceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Mercedes pilotu, son 3 yarışta takım arkadaşının gerisinde kaldı ve İngiliz sürücünün fren sisteminde sorun yaşadığı biliniyor.

Hamilton “Tüm sıkıntılar frende. Araçtaki hislerimde. Araçta eminim. Aracım Nico’nun kanıtladığı gibi harika. Araçta kendinizi iyi hissetmelisiniz ve henüz bunu tam olarak başaramıyorum.”

“Bu pistte geç fren çık önemli. Ben her zaman en geç fren yapanlardan oldum, bu yüzden burada başarılıyım. Bu sene ise öyle olamadım, bu yüzden burada da çok iyi olmayı beklemiyorum.” dedi.

Hamilton Formula 1’deki ilk galibiyetini 2007’de Kanada’da aldı ve toplamda 3 galibiyete sahip. Bunun yanında Kanada’da asla sıralamalarda takım arkadaşına geçilmedi.

Hamilton “Burada emin hissettiğim araçla hep güçlü oldum. Şu anda çok rahat olmadığım bir araca sahibim. Bu hafta sonu araca bindiğimde daha rahat olmayı umuyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Bu yıl değilse bile seneye Hamiltonun tam güçle geri döneceğini düşünüyorum tıpkı Kimi'nin geçen yılı ile bu yılı gibi alışma evresi vs. o zaman daha iyi olacaktır.

  2. hamilton'u F1 öncesi kariyeri dahil sıralamalarda ard arda 2 kereden fazla geçebilen hiçkimse olmamış. rosberg ilk. halletsin şu fren sorununu da görelim sonucu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir