Vettel: "Hem Kuru Hem de Islak Zeminde Güçlüyüz"

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu, yağmurun etkili olduğu Montreal’de sezonun kendisi adına 3. pol pozisyonuna ulaştı ve Mercedes’in art arda gelen sıralama zaferlerine dur dedi.

Vettel: “Virajlarda doğru bir tahminde bulunabilen bir pilot olup olmadığını bilmiyorum. Bugün gördük ki bazı yerler aldatıcıydı; diğer bazı yerler ise kuru. Bir sonraki tur ise tamamen farklıydı”

“Yarın hava durumunun nasıl olacağını bilmek zor. Şu anda beklentimiz kuru şartlar yönünde ama bakalım”

“Ama gerçekten bu bir mesele değil. Kalan iki set lastiğimiz var; elbette fazlaca da kuru zemin lastiği. Yağmurda iyi durumda olmalıyız. Karmaşık şartların olduğu ilginç bir yarış bizi bekliyor.”

Yağmurun yine etkili olduğu antrenmanların ardından Vettel, yarışta kullanacağı geçiş (intermediate) lastiği kalmadığını açıkladı.

Vettel: “Yeni set kalmadı. Ama son sıralamada çok kısa bir sürüş yaptık. Kullandığımız setlerden biri tamamen yeni, diğer ise aşınmış”

“Aldatıcı bir durum. Herkes sıralamada yüksekte yer almak için geçiş lastiklerini kullandı. Mesele şu ki kuru ce ıslak zeminde iyi durumdayız”

 


Yorumlar

“Vettel: "Hem Kuru Hem de Islak Zeminde Güçlüyüz"” için 20 yanıt

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Üzgünüm adınıza

  2. 2.tura kadar hamilton düzlükte seni avlamış olacak boşuna lobi yapma 😀

  3. alonso,yu kıyaslasan kıyaslasan ancak . raikonen button hamilton rosberg,le kıyaslarsın . bak vettel bile demiyorum . eğer schumi dersen herkes güler sana . özellikle yabancı biri duysa bunu . bu tükler uzaydamı yaşıyor derler adama

  4. alonso schumi,yi 2 kere geçmiş başka . başka varsa söyle . başka bulamazasın . alonso kim schumi kim . renault,ta nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor .

  5. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Yağmur ayarı mı yoksa normal ayar mı yaptığını bilmiyoruz takımın ama rekabetçi görünüyoruz.en büyük dezavantajımız düzlük hızımız gibi gözüküyor.

  6. Aras Tekiner avatarı

    Birbirinden farkli örnekler vermissin. Alonso'nun mücadele ettigi isimlere bak istersen asagida youtube linki verdim izle Massa, Fisichella, Kubica, Heidfeld ve en önemlisi Schumi'yi nasil tokatladigini gör ayrica o zamanlar DRS, KERS, Pirelli ve sana her daim yol veren, yardim eden kardes takim pilotlari yoktu safkan yariscilik vardi bilmem anlatabildim mi fanboy ?

  7. güçse güç

    yürekse yürek

    zordur vetteli yenmek……………………………………………………Şalu

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Memo sana kurban olsun yayuu

  9. schumi 13 yarış kazanmış 2004 yılında . vettel 11 yarış kazanmış 2011 yılında . bu rakamlar ne anlatıyor sizlere . alonso 2 kere şampiyon olduğu zaman 2005,te 7 yarış 2006,da 7 yarış kazanmış . diğer yıllar 5 yarıştan fazla kazanamamış başka yok . raikonen ferraride şampiyon olduğu zaman 2007,de 6 yarış kazanmış . 2005,te mclaren,de 7 yarış kazanmış başka yok . diğer yıllar 3 yarıştan fazla kazanamamış . bilmem anlatabildimmi

  10. memoyla birlikte vettelin iyi fanboyluğu yapıyosunuz.böyle davranmayada devam edin

  11. işte şampiyon

  12. alonso yağmurlu havaların en kötü pilotudur . yağmurlu havalarda en az 10 tane kazasını sayarım size . yazmama gerek yok sizde bulabilirsiniz bakması bedava

  13. 2012,de yağmurda brezilya,da sondan 24.ncü sıradan gelip 6 olup şampiyon olması gibi . 2008,de torro rosso,yla yağmurda kazandığı gibi .

  14. Aras Tekiner avatarı

    Evet lastik tam takilmadigi icin aracin kontrolünü kaybedip duvara toslamisti
    http://www.youtube.com/watch?v=J0xddPWtdI0 Yarisin Onboard özeti

  15. Raikkonen yarış dışı kaldıktan sonra o yarışı Alonso'nun kazanmasını çok istedim. Çünkü o performans kesinlikle galibiyeti hakediyordu. Bana sorarsan kariyerindeki en iyi yarışıdır 2006 Macaristan. Yanlış hatırlamıyosam ön lastiğin tam oturmaması sonucu yarış dışı kalmıştı. Yazık olmuştu o yarış.

  16. Aras Tekiner avatarı

    Adam hakli beyler … 2006 Macaristan'da yagmur altinda 15. siradan start alip 5 tur icinde 4. siraya kadar yükselen Alonso nere, 2011 Kanada'da arkasindan baski görünce son turda galibiyeti veren Vettel nere… YERSEN

  17. 2011' i saymazsak en iyi sezon başlangıcı çoktan yaptı bile.Artık üst seviyede bir tecrübeye de sahip.Fena da bir istikrar tutturmuş durumda.
    Bundan sonrası bize kalmış,sezonun geri kalanından ne heyecan çıkarabilirsek kârdır.

  18. LAP 2
    1-ham 2-vet 3-ros 4-bot 5-alo 6-web 7-rai

  19. iyi pilot yağmurda belli olur . kim mesela schumi . kim mesela senna . bilmem anlatabildimmi tabi anlayana

  20. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Aslanım deme böyle kalbi olan var olmayan var 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir