Massa: "Kaza Serisi Bir Sinema Filmi Gibi"

yazar:

kategori:

Monaco’da geçirdiği iki büyük kazanın ardından Massa, dün sıralamaların 2. seansında elenmekten kurtulmaya çalıştığı dönemde bir kaza daha geçirdi ve 16. sırada kaldı.

Massa “Frene bastığımda aracın arkasını kaybettim ve yanlayarak gittim. Beyaz çizgi üzerinde fren yaptığımı söylediler. Bu mümkün.”

“Bu gerçekten utançverici. Olanlardan dolayı hayalkırıklığı yaşıyorum. Bir sinema gibi. Art arda 3 defa böyle bir şey oluyor.”

“Fiziksel olarak iyiyim. Buradaki kaza Monaco’daki ile kıyaslanmaz. Buradaki kaza fizikselden ziyade psikolojik bir kaza oldu.”

“Yarına odaklanmamız lazım. Geçmişe bakarak bir şey kazanamazsınız. Şu ana ve geleceğe bakmalısınız. Bu şekilde çalışmamız lazım.”

“Arkadan başlamak hoş değil ancak burası yarışta her şeyin olabileceği bir pist.” dedi.


Yorumlar

  1. Ömer_Massa avatarı

    Haydi Felipe biz sana inanıyoruz dostum bugün inşallah her şey yolunda gidecek bize iyi geçişler izleteceksin inanıyoruz buna seni küçümseyen herkesi utandır bugün.
    Allah yardımcın olsun…

  2. sen işine bak massa. bakma burada ömürlerinde ilk kez kaza görmüş gibi tükaka yapanlara. tuttukları pilotlar kanada'nın türlü virajlarında bariyerlere duvaralara bindirirken bahane aramakla meşgul olanlar, kazayı yapan massa olunca aaa ne kadar ayıp moduna giriveriyorlar. meraklısına; youtube'a canada gp crash yazın, bakın altından kimler kimler çıkıyor.

    ister ıslak ister kuru olsun, kanada geçişe fazlasıyla müsait bir pist. önemli olan startta ve ilk virajlarda kazaya karışmamak. arkası gelecektir. kanada'da massa'nın geçişleri meşhurdur, hoş bunları hatırlamak da insanların yüzünü ekşitir bolca. iyi geçişler massa, bol şans.

  3. Ferrari%100 avatarı

    Bugün massa yarışta bol bol geçiş izletecek bize

  4. Ferrari'ye yakışmıyorsun.Perez'den bile çok çok geridesin.Ama takım seni emirle geriye atarsa taraftarların galeyana gelir.Eşit yarışılsa Massa şampiyonluk adayıdır der.Peh !

  5. bundan sonra olacak kazaya da dini bir kazaydı dersin büyük ihtimalle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir