Hamilton "Kızgın F1 Taraftarları" İçin Medyayı Suçladı

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, hakkında çıkan olumsuz haberlerden dolayı endişelendiğini kabul etti.

Times’a konuşan Hamilton "Gazetelerde neler yazılırsa yazılsın, son bir kaç yarış yüzünden bana sebze atılmadığını umuyorum. "

"Son bir kaç yarış nedeniyle kesinlikle takım gibi onlar da üzülecekler ancak kızmaya gerek yok ve eminimki gazetelerde yazılanlar onların kızgın olmasına neden oluyor."

"Ben formdayım, duvarlara vurmuyorum. Hızlı olmam aracı zorlamamdan kaynaklanıyor ve aracım mükemmel, takım mükemmel iş çıkarıyor ve ben bundan çok fazla çıkarabiliyorum. Yapabileceğim her şey bu." dedi.


Yorumlar

  1. zümrüt aynen katılıyorum sana :)) hem kendi fanları bile son yarışlarda yaptığı acemice hatalarını daha ikinci senesi olmasına bağlıyorlar.. ilk senesinde baş tacı 1 numara yapmadılar mı.. şimdi kubicanın arkasından nal topluyor.. baskı var evet :))) kendine gelirde bir an önce kovalainen ile birlikte daha rekabetçi yarışlar çıkartmalarını diliyorum.. daha çok geçiş daha çok heyacan daha çok tutku istiyorum tadı tuzu kalmadı yahu.. raikonene sıkıcı yarışlar kazandırtmazsınız umarım :))

  2. zümrüt hazar avatarı
    zümrüt hazar

    zaten araç mükemmel,takım mükümmel,sende mükemmelsin ama nerde sorun var bir türlü anlayamadığınız için yükselemiyorsunuz sanırım.su egonuzdan kurtulsanızda gerçekci birseyler yapsanız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir