Massa Önümüzdeki Sezon da Ferrari Koltuğunda Olacak Gibi Görünüyor

yazar:

kategori:

Haberler takım patronu Stefano Domenicali’den geliyor. Massa’nın Monako ve Kanada’daki üç yüksek hızlı kazasından sonra Ferrari koltuğunu kaybedeği söylenmeye başlanmıştı.

Sorular üzerine Domenicali: “Felipe kendisi gibi sürmeye devam ederse geleceği için bir sorun göremiyorum. 2014’de sürücülerimizle devam etmek istiyorum.”

Ferrari’nin Nico Rosberg ile ilgilendiği ve değişecek teknik kurallar nedeniyle doğru pilotu seçmenin çok kritik olacağı söylendiğinde Domenicali gülerek yanıt verdi.

“Önümüzdeki yıl verilecek en kolay karar sürücülerdir. Karmaşık olan bu kadar fazla değişiklik içeren teknik mücadeledir.”

“Önümüzdeki yıla çok fazla bilinmezle gireceğiz ve sezondan önce sadece üç test seansımız olacak. Herşeyi anlamış olduğumuzun garantisi yok.”

“Sürücülere dönecek olursak herkes Fernando’nun uzun süreli kontratı olduğunu biliyor ve Felipe her şeye rağmen hala bizimle.”

Massa’nın 2014’de takımda kalacağı özellikle sorulduğunda Domenicali: “Kesinlikle.”


Yorumlar

  1. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Burada kritik soru şu bence; Vettel ne zaman takıma katılacak? Bu benim görüşüm ancak Vettel kesinlikle Ferrari'ye gelecektir. Bu soru dolaylı olarak Alonso'dan geçiyor. Vettel – Alonso ikilisi olur mu bilemem. Bu karışıklıklar nedeniyle de gelecek vaadeden bir pilotun takıma getirilemeyeceğini bu yüzden Massa'yla devam etmenin en mantıklı iş olacağı kanaatindeyim.

    Bu arada bir arkadaş istatistik vermiş. F1'de sürücüler klasmanında kolay kolay aynı takımdan sürücüler 1-2 olmaz. Üstün Ferrari dönemlerinde bile Rubens'in klasman ikinciliğini nasıl aldığını unutmamak gerek.

  2. Ömer_Massa avatarı

    İnşallah hayırlı olur yeni sözleşme ve biran önce imzalanır inşallah kötü talihini yenecek massa.Herkese hayırlı geceler arkadaşlar…

  3. 3 kez şampiyonluk alan araçla şampiyonada 2. dahi olamayan, (her zaman aynı aracı olmadı tabii) bu sene mercedes'in bile gerisinde kalan webber bile yıllardır redbull'da sürüyorsa, massa'nın ferrari'de olmasında şaşılacak birşey yok bence.

  4. Alonso ferrari de olduğu sürece massa kultuğunu korur..

  5. Ya ne olacağıdı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir