Lopez: "Allison Ayrılığı Performansımızı Etkilemedi"

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen’in Kanada’da aldığı sonucun ardından pilotlar klasmanında ikincilikten üçüncü sıraya gerilemesi ve Monako ile Kanada’da sergilenen yetersiz performans bu konuda şüpheler olduğunu düşündürtmüştü. Lotus takımı marlakar klasmanında da Mercedes’in arkasına düştü.

Lopez, “Silverstone’da üçüncü bir kötü hafta sonuna daha tahammül edemeyiz.”

“Monaco her zamanki gibiydi ve biz hafta sonuna kötü bir başlangıç yaptık. Ama şimdi özellikle Kanada yarışının ardından her iki klasmanda da yara almış olduk.”

“Bu kabul edilemez. Silverstone’da Monaco öncesinde olduğumuz kadar güçlü olmamızı bekliyorum.” diye konuştu.

Lopez, James Allison ayrılığıyla ilgili olarak da, “Bir etkisi olmadı. O iyi bir çalışan, ama bir tanrı değildi” dedi.

Lopez, pilotları Kimi Raikkonen’e 2014 Red Bull koltuğunun teklif edilmesi iddialarına da, “Kimi ile her şey yolunda.” diyerek cevap verdi.

 

 


Yorumlar

  1. Etkiliycek zamanla malesef.Aracı en iyi tanıyan Lotusun beyniydi bu adam.

  2. Kimi_ in_Rai avatarı

    Allisonun ayrıligi bence tabikide takım için zarar en azından takımın gelecek refahı açısından.ümid ediyorum başka yetenekli insanlar bunu kapatacaklar

  3. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    bir anda olacak birşey değil ki bu. Allison'un ayrılığının kar mı zarar mı getirdiği yakında ortaya çıkar. Ama illa ki bir zarar getirecektir Lotus'a

  4. Ama burdan hala James Allison ın aracını kullanıyormuşuz gibi geliyor bana araç çok geride kaldı Kimiyi eliniz de tutmak istiyorsanız ona güçlü bir araç verin ve gerisini düşünmeyin.

  5. Allison aracı hızlandıracak tasarım bulsa bile parasızlıktan üretemeyeceğiniz için gidişi takımı etkilemeyecektir. Petrov+Senna ile bile gelişim parasını bulamamışlardı, şimdi parayla getirdikleri Raikkonen ve arabakıran Grosjean varken mi bulacaklar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir