McLaren'da Kötü Gidişin Nedeni Hamilton Ayrılığı Değil

yazar:

kategori:

Whitmarsh, McLaren’in performans eksikliğinin takımın şampiyon pilotu Lewis Hamilton’ın Mercedes’e geçmesiyle ilgisi olup olmadığı sorulduğunda, “Hayır, öyle olduğunu sanmıyorum. Lewis harika bir pilot, bir değer ve şu anda bizimle değil. Ancak her iki pilotumuz da iyi iş çıkarıyorlar.”

“Sıralamalarda durumu doğru bir şekilde halledemedik. Kendimizi eleştirebileceğim bir nokta da yarışta yapmamız gerekeni yapamamızdı. Ama kimse sert lastiklerin bu yarışta olduğu gibi bir performans sergilemesini beklemiyordu.” dedi.

Aynı zamanda FOTA başkanı olan Whitmarsh, 2014’te 21 yarış fikrine de şüpheli baktığını söyledi.

Önümüzdeki yıl Rusya ve New Jersey’in de takvime eklenmesi bekleniyor.

“Bu sezon 19 yarış olacak. Geçen sezon da 20’ydi. Biliyorum sadece bir yarış daha fazla olacak ama ben bunu bir sezonda 14 yarış varken ve bu yarışların büyük kısmı Avrupa’dayken bile söylüyodrum. Bu durum takımları zorluyor.”

 


Yorumlar

“McLaren'da Kötü Gidişin Nedeni Hamilton Ayrılığı Değil” için 12 yanıt

  1. Hamilton doğru karar aldı. Beyler Mc Laren de ,Ferrari de sezon için testler geri gelmeden çoooook zor şampiyon olurlar. Bu artık kesin belli ikisi de bu formatta şampiyon olamıyorlar.

  2. Buna bende katılıyorum. Mclaren'in şu anda tek ihtiyacı olan MP4-27

  3. bir ara MP4-27 geçeceklerini söylüyorlardı ancak artık onuda dile getirmiyorlar. tek çare Whitmarshın gitmesi olabilir…

  4. Q3'deki son turunu atamadı sanırım. şöyle bir sorun; http://www.autosport.com/news/report.php/id/107649

  5. Hımm, sorundan haberim yok.

  6. sezon içinde en iyi gelişen takımımız, haha haha haha, herkes rahat olsun, takım sezon bitimine yakın gelişir, seneye tekrar sil baştan, tekrar gelişme yarışı, yanlış takım tutmuşuz, ama napalım, gönül verdik bir kere

  7. ancak button'da benzin pompası sorunu vardı. benim gözlemime göre, sezon başlamadan da söylemiştim, normal şartlarda perez button'dan 0.2 saniye geride kalıyor. perez'de pisti çok iyi kullanma kabiliyeti var ama hızlanmalarda gerekli agresiflik eksik, şu aralar agresif atakları olmasına rağmen tek turda sürüşü aşırı yumuşak.

  8. Eray Parlak avatarı

    Mercedesin süpriz yumurtadan farkı yokki ne çıkacağı belli değil 🙂

  9. Perez bu aralar alışmaya başladı gibi. Monaco sıralamalarında Button'a yarım saniye takmıştı. Bu da Hamilton'ın ortalaması zaten. Button – 0.5 sn 🙂

  10. Sıralamalarda durumu doğru bir şekilde halledemedik

    Halledemezsin tabi aracın saf performansını ortaya çıkaracak pilotun yokki.

  11. Para icin gecti diyenler simdi neredeler.

  12. Lewis'in Mercedes'e geçişinin aptallık olduğunu düşündük hep, ama Kanada'da Mclaren'lar Mercedes'ten tur yediler 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir