Marko Vettel Konusunda Medyaya Blöf Yaptı

yazar:

kategori:

Alman Sport Bild dergisinin konuyla ilgili mikrofon yönelttiği Helmut Marko, “bu haberler nederen çıkıyor bilmiyorum. Yeni bir durum söz konusu değil” diye konuşmuştu.

Ancak bu açıklamaların akşamına Red Bull takımı Vettel ile 2015 sezonuna kadar anlaşma uzattıklarını açıkladı. Daha önce Vettel’in kontratı sadece 2014 yılını kapsıyordu.

Vettel’in takım arkadaşı Mark Webber’in anlaşması ise bu sezon sonunda bitiyor.

Alman Welt gazetesi, Vettel’in yeni kontratının bir maaş artışını da içerdiğini belirtiyor.  Vettel’in bu sezon, Ferrari Pilotu Fernando Alonso’nun aldığı 28 milyon euroya karşılık 11 milyon euro aldığı biliniyor.

Brezilyanın O Estado de S.Paulo gazetesi muhabiri Livio Oricchio, yapılan bu açıklamanın onu şaşırttığını çünkü Vettel’in gelecek sene yapılacak olan kural değişikliklerinin ardından yeni şartlara en iyi uyum sağlayacak takımı görebilmek için bekleyeceğini düşündüğünü söylerken, Marko, “Sebastian’ın bizim yanımızda kendini rahat hisstmesini sağlayacak elementler garanti altına alındı” diyor.

Gazete Marko’nun bu söylemle Red Bull takım patronu Christian Horner ve Teknik Şef Adrian Newey’in uzatılan anlaşmalarını kast ettiği düşünülüyor.

 

 


Yorumlar

  1. Sebastian'ın bizim yanımızda kendini rahat hisstmesini sağlayacak elementler garanti altına alındı

    Multi 10 geliyormuş yeni takım emri. Açılımı birinci pilot yarışı kazanacak, ikincisi kenara çekip bırakacakmış. 🙂

  2. TifoAlo HRT avatarı

    Bence gerçekten bilmiyordu.Helmut Marko çok dikkat çeken bir isim haline geldi son 3 yılda ki bu olumlu anlamda değil bildiğin herkes Markoya gıcık kaparken olumlu bir etki olması zaten beklenemez .Redbull büyükleri belliki artık Markoyu geri plana çekmek istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir