Pirelli Gelecekte Yardım İstiyor

yazar:

kategori:

Mercedes’in Pirelli’nin çağırması üzerine 2013 aracıyla test yapmasının ortaya çıkmasının ardından ortalık karışmış; Ferrari ve Red Bull Mercedes’i protesto etmişlerdi. Konu önümüzdeki günlerde FIA tarafından karara bağlanacak.

Paul Hambery “Eleştirildiğiniz de durum çok zor olur. Bazı şeyleri değiştirebileceğinizi ve çözebileceğinizi bilirsiniz ancak buna izin verilmez. Tekrar bu dönemden geçmek istemiyoruz.”

“Bize göre bu durum adil değil. Biz burada spora yardım etmek için varız.  Her takımın aynı servisi almasını sağlamaya ve taraftarlar için bizden istenen ürünü yapmaya çalışıyoruz.”

“Her yarışı kazanıyoruz ancak kimin kazandığını takmıyoruz. Ne söylendiğine bakıyoruz.”

“Gördüğümüz tüm yorumları okuyor ve dinliyoruz. Partneri olduğumuz spordan beklediğimiz şeyleri duymuyoruz.”

“Bazı değişiklikler lazım. Öncelikle test konusunda değişiklik olmalı. Gelecek seneki araçların detaylarını bilmiyoruz. Motor konusunda neler olabileceğine dair şeyler var ancak aracı şubat ayına kadar göremeyeceğiz.”

“Lastik çalışma grubunun da faydalı olabileceğini gördük. Yarışlarda her takımdan temsilcilerle toplantı olmalı. Bu çok faydalı bir toplantıydı.”

“Değişiklikler konusunda FIA’ya da bakmamız lazım. Charlie Whiting’den tam destek almamız harika.”

“Bizimle iyi bir iş birliği içerisinde ancak yönetim şeklinin değişmesi lazım. Takımlara sorumluluk vermeden bazı şeyler yapılmalı. Bu durumda FIA devreye girmeli. Bir çok şampiyonada durum böyle oluyor.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir