2014 Formula 1 Sezonu Avustralya'da Başlamayacak

yazar:

kategori:

Bir süredir, 2014 sezonunun Avustralya’da değil Bahreyn’de başlayacağı söyleniyordu. Avustralya GP organizatörleri bu haberleri doğruladılar.

Gelecek sene takvimde 21 yarış olması bekleniyor ve ilk yarış Bahreyn’in mart ayının ilk haftasında yapılması bekleniyor. Herald Sun gazetesinin haberine göre 2 Mart’ta Bahreyn GP yapıldıktan 2 hafta sonra Avustralya yarışı yapılacak.

2014 Formula 1 takviminin ağustos ayında açıklanması bekleniyor.

Rusya ve New Jersey yarışlarıyla birlikte takvimde 21 yarış olması bekleniyor ancak Güney Kore yarışının geleceği şüphe altında. Hindistan GP’nin de yerel yönetim desteğini kaybettiği söyleniyor.


Yorumlar

  1. yarış sayısı artırılsın yaz tatili harici 3 hafta beklemeye tahammül edemiyorum.23-24 yarış olsa keşke.sezona alışınca 3 hafta geçmek bilmiyor.her hafta olması çok güzel.tabi 2 ülke birbirine yakın ise

  2. Bahreyn bu yıl çok heyecanlı bir yarıştı. Böyle olacaksa ilk yarış olmasında bir sakınca olmaz. 2 Martta koşulması da ayrı bir güzel. Martın sonunda koşulacağına Martın başında koşulması çok iyi. Ama bu durumda ilk yarışlar arttırılmalı. Yoksa Avrupa sezonuna kadar 1 ay ara verilir.

  3. 2 Mart olması iyi olmuş en azından, bir 2 hafta daha bekleyiş ölüm oluyor.

  4. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Avustralya iyi oluyor.Cadde pisti olduğundan ve ilk yarış olduğundan sürprizlere açık.

    Bahreyn sıkıcı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir