Button'dan Whitmarsh'a Destek

yazar:

kategori:

Kanada’dan puansız ayrılan McLaren’de button yarışın ardından otomobilden indiğine hiç bu kadar sevinmediğini belirtmişti. Mcaren takımı pilotları bu sezon yarışlarda beşincilikten daha iyi bir derece elde edemedi. 

Ancak Button alınan kötü neticelere rağmen takım patronu Whitmarsh’ı destekliyor.

“Benim bildiğime göre (takımda herkes) birleşmiş durumda, evet. Martin gerçekten iyi bir lider ve aynı zamanda çok düzgün bir insan. Güvenebileceğiniz ve inanabileceğiniz biri. Oradayken konuştuklarıma dayanarak söyleyebilirim ki, fabrikadaki herkesin de aynı şeyi düşündüğüne inanıyorum.”

“Normalde yarışlar kazanan bir takımın aniden kazanamayan durumuna düşmesi bir takım patronu için çok zordur. Zordur ama ben onun bizi bu zor zamanlardan çıkaracak doğru lider olduğuna inanıyorum.”

 


Yorumlar

  1. Bende MTC ye gidip Martin ve ekibini protesto etmek istiyorum.

  2. Şiddet yok ..

  3. Ben de Martin'e kafa atan adam olmak istiyorum.

  4. Yıllar sonra ilk defa aşırı duygu yoğunluğu olmadan izlediğim bir sezon.Martinin karşısına geçip duran adam olmak istiyorum !

  5. Bir sene için geçen senenin 7 yarış kazanan aracını çöpe atıp bu radikal değişime karar verip şimdi Force India ile yarışanlar kimse almadan kelleyi masaya koymalıdır… Bu radikal değişimin de sebebi açıktır, bu pilotlarla şampiyon olunamaz, kumar oynayıp agresif değişikliklerle ya tutarsa taktiği…Belki herkesten 1 sn. daha hızlı çift katmanlı birşeyler buluruz hesabı…

  6. sınan matias avatarı
    sınan matias

    whithmars'tan buttona destek var mı peki? böyle giderse zor görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir