Brawn: "Testler Daha İyi Kontrol Edilmeli"

yazar:

kategori:

Mercedes, İspanya GP’nin ardından Pirelli ile yaptığı gizli testlerin ardından kınama aldı ve genç sürücü testlerinden men edildi.

Brawn “FIA tüm sorunu inceliyor, sadece bizim konumuzu değil. Takımlar Idiada’da film günleri düzenliyorlar. Bana bunun ne demek olduğunu açıklar mısınız?”

“Yıllardır testler farklı yönlere kaydılar ve artık düzeltilmesi gerekiyor. Herkesin faydasına olan açık bir şey olmalı.”

“FIA bu fırsatı değerlendirip tüm testleri ve diğer aktiviteleri düzeltecektir. Ancak gelecek sene organize edilen test günleri olacağı için durumu idare etmek daha kolay olacaktır.” dedi.

Brawn, rüzgar tüneli gibi diğer testlerin de düzenlenmesi gerektiğine inanıyor.

Brawn “FIA, bunlar için daha fazla zaman harcayacaktır çünkü bunlar da kontrol edilmesi gereken alanlar. Aynı şekilde aerodinami testleri de kontrol edilmeli.”

“FIA, herkesi memnun edebileceği bir yapı oluşturacaktır.” dedi.


Yorumlar

  1. Bunu ben de merak ettim…

  2. Tamam Brawn f1 tarihinin en sahtekar adamlarindan birisin,zaten seni bilmeyede gerek yok yuzune bakanda anlar bunu,ama bizide bu kadar aptal yerine koyma,suçluluk psikolojisi içinde ceza gelmeyince saçmalamissin,ceza gelse Almanlar sert bir tekmeyle gonderirlerdi seni Briatorenin yanina…

  3. tamam hedef saptırma kendi açılarından faydalı birşey fakat böyle açıklamarla yapmaya çalışmaları tam sinir bozucu bi durum.
    sen kalk açık açık kural ihlali yap doğru dürüst ceza alma sonra da kalkıp reklam çekimlerinin açıklanmasını iste. yok ya.

  4. McLarenin ne yüzsüzlüğü varmış ?

  5. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Mclaren kadar yüzsüz olamaz ama

  6. Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene avatarı
    Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene

    Ross Brawn yaşlandıkça garipleşiyor.

  7. Brawn "FIA tüm sorunu inceliyor, sadece bizim konumuzu değil. Takımlar Idiada'da film günleri düzenliyorlar. Bana bunun ne demek olduğunu açıklar mısınız?"

    Reklam çekimleri fia dan izin alınarak yapılıyor zaten. sizin gibi gizli gizli 3 gün boyunca test yapmıyolar.kimse farketmesin diye yarış pilotlarının kasklarını değiştirmiyorlar.hala utanmadan çıkıp konuşuyor ya ne yüzsüz adammış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir