Vettel: "Şampiyonadaki Puan Durumundan Haberim Yok"

yazar:

kategori:

Çeşitli batıl inançlara sahip olan Vettel, puan durumunu işleri daha da kolaylaştırmak için takip etmediğini söyledi.

Vettel “Şu anda bana puan durumunu sorsanız, ancak lütfen sormayın… Kimin şampiyonada 2. ya da 3. olduğunu sorsanız bunu bilmiyorum.”

“Tam olarak emin değilim ancak sanırım Kimi Kanada’da zayıf yarış çıkardığı içşin Fernando 2. sırada. Ancak puanlar açısından bir fikrim yok.”

“Yarıştan sonra bana sonucu verdiklerinde onu yırtıyorum çünkü sonrasına odaklanmak istiyorum. Önemli olan sıradaki yarış.”

“İşleri bilerek basit seviyede tutmak istiyorum. 20 yarışımız var. Tüm yarışlardan maksimumu çıkarırmayı başarırsanız o zaman en sonunda şampiyon olmak için iyi şansa sahip olursunuz.”

“Aptal değilim ancak şu anda en önemlisi her yarışa ayrı ayrı odaklanmak. Ve boşluk varsa iki defa düşünmeden oraya atlamak.” dedi.

Vettel ayrıca, şampiyonada Lewis Hamilton ve Fernando Alonso’nun sürekli olarak birbirlerine övgülerde bulunmalarını önemsemediğini söyledi.

Vettel “Onların fikirlerine bağlı değilim. Gizlememiz gereken bir şey yok.Bir çok kez neler yapabileceğimizi gösterdik. Sadece şampiyonluk sayılarına değil, bir çok yarışa bakabilirsiniz.” dedi.


Yorumlar

  1. puan durumundan haberim yok !!! yalanççiiiiiiii !!!

  2. bu vetteli severim .ama şampiyonadaki durumdan hiç haberim yok olayı sadece koskoca bir yalan.gerçi altındaki araca güvenerek haberinin olmaması da doğal.neyse nasılsa birileri hatırlatır.

  3. Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene avatarı
    Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene

    He yav he.

  4. adamın dibisin seboo……………………………………………………………Şalu

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Gerçek pilot işte bu V3ttel

  6. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Ah bebeğim ah..

    Burnun çok havalarda, sürekli şampiyon olacağını zannediyorsun ama birgün bozulur bu ihtişam. Fernando yapamazsa Lewis bozar, veya bir başkası. Önemli olan şampiyonada birinci olmak.

  7. Objektif yazarsam , işte bir pilot kafa olarak bu yapıda olmalı. Her yarış onun önünde bunun önünde bitirmeliyim diye düşünülürse yarışta çok verimli olunamaz diye düşünüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir