Rosberg de Test Cezasından Olumsuz Etkileneceklerini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Rosberg “Tabi ki küçük bir ceza. Ancak tabiki bizi olumsuz etkileyecek. Bize verilen küçük ceza bu. Kabul edip mevcut durumdan maksimumu çıkarmaya çalışmalıyız.”

“Ne umduğumu bilmiyorum çünkü tüm detayları bilmiyordum. Ancak durum böyle.” 

“Beni olumsuz etkileyen tek şey sürekli olarak sizin sorularınıza cevap vermek zorunda olmam. Farklı olan tek şey bu. Farklı şeylerden bahsetmeyi tercih ederim.” dedi.


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Mercedes ve pilotları politik oynuyorlar. Aslında kendileri de böyle hafif bir ceza aldıkları için sevinçliler.
    İspanya'da kendi pilotlarıyla bin km test yapmak başka, İngiltere'de genç ve tecrübesiz pilotlarla bin km test yapmak başka.
    Catalunya pisti yapısı bakımından, İngiltere'ye oranla takımlara çok daha iyi veriler sunar. Bir de kendi pilotlarıyla test yapmaları, İngiltere'de genç ve tecrübesizlerle yapacakları testten bin kat daha iyi! Daha ne istiyorlar, anlamadım ki?
    Mercedes ve pilotları bu tür açıklamalara son vermeli, bu tarz demeçlerle resmen aklımıza hakaret ediyorlar!

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Benim bu konuyla ilgili yorumlarımı gördüysen bende yazdım Mercedes suçlu cezası az diye sadece bu olayı neden uzatıyor medya onu anlamıyorum..Sadece Red Bull ve basın bu olayı uzatıyor..

    "Beni olumsuz etkileyen tek şey sürekli olarak sizin sorularınıza cevap vermek zorunda olmam. Farklı olan tek şey bu. Farklı şeylerden bahsetmeyi tercih ederim." dedi.

    Ayrıca sen olaya farklı yerden bakıyorsun ben farklı yerden ve beni yanlış anladın herkes istediği gibi yorum yapabilir ama saçmalamadan örn:Rambo Neyse ben şunu söyliyim ben olayın uzamasına uyuz oluyorum yarış haftasonu olmuş halaa lastik testi cart curt mahkemenin adaletide bu diyecek bişey yok aynı Türk adaleti gibi çok adaletli…

  3. Yapmislar cezalarinida almislar kimisi az der kimisi cok .

    Sunu belirteyim ki yaptiklari yanlis tabi olmus bitmis .Ferrari yada Redbull sutten cikmis ak kasik dil !

    Ama sunuda dicem eger Alonso sampiyon olmak istiyorsa Mercedesin yardimina ihtiyaci var .Redbullu siralamalarda tek yenebilcek olan takim Mercedes.Alonsoda artik arkadan bastirip gececek vetteli.Bu ihtimalin disinda Alonsonun sampiyon olma olasiligi % 0

    Onun icin Ferrari ve Mercedes tarftarlari olarak gerginlik yaratmayalim.

  4. Ferrari'nin yaptığı hileleri yazsak ansiklopedi olurdu.Hilecibaşınız şimdi Fia başkanı oldu.Yani tencere dibinkara durumu.

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Pardon senden izin alırım bir dahaki sefere..

    Takımın gelişim programını olumsuz etkileyeceğini düşünüyorlardıysa, yapmayacaklardı 1000km testini, almayacaklardı böyle bir ceza.

    Bu kadar az bir ceza aldılar, şu yapılan yüzsüzlüktten başka bişey değil. Brown nın açıklamları, louda nın sarı kart bile görmedik muhabbeti vs.vs.. koy üstüne hepsini.

    Adamlar yakında şampiyon olacaktık test yaptırmadılar diyecek..

  6. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Kimsenin birşey istediği yok medya haber olsun diye haber yapmak için sorduğu şeyler Rosberg'de insaniyet namına cevap veriyor adamlara hemen gidip takımı yada pilotları suçlayamazsın

  7. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bunlarında üste bir takdir teşekkür istemedikleri kaldı.. Hayret bişey..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir