Mercedes Yarış İçin Umutlu

yazar:

kategori:

Mercedes takım patronu Ross Brawn takımın antrenman turlarında gösterdiği performansın kendilerine umut verdiğini söyledi.

“Islak geçen ilk antrenmanın ardından, öğleden sonra iyi bir gün geçirdik. Bazı hedeflerimiz vardı ve bunlara ulaşmayı başardık”

“Koşullar, hafta sonunun geri kalanına göre daha serindi. Ayarları yaparken çok dikkatli olmak zorundayız, en ufak hata yarışta bizi geride düşürebiliyor”

“Bugün gösterdiğimiz performans çok kötü değildi. Lastik kullanımımız da makul seviyedeydi. Aracımıza uygun ayarları yaparak iyi bir hafta sonu geçirmeyi umuyoruz”

Toto Wolff ise elde edilen verilerin iyi analiz edilmesi gerektiğin düşünüyor.

“Bugün ıslak bir gün oldu. Öğleden sonra bazı iyi veriler elde etmeyi başardık.”

“Sürücülerimize uyguladığımız farklı programlar bazı veriler elde etmemizi sağladı. Şimdi yapmamız gereken bu verileri dikkatli inceleyip doğru ayrı bulmak”

 


Yorumlar

  1. the best player Kevin Durant avatarı
    the best player Kevin Durant

    ne diyon dostum işkembeden sallama lastikler hala aynı lastikler. Sadece en sert lastikte ufak bi değişiklik var o da hamurda değil.

  2. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    HAdi mercedes galibiyet hamilton'a gelsin.

  3. testlerin meyvelerini topluyoruz de ki tam olsun siz test yaparak redbulda aglayarak istedikleri tarzda latikleri uretime gecirdiler helal olsun bir daha politika kazandi tebriklerr f1 dunyasi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir