MotoGP: Kawasaki, Zorluklar Yaşayan Melandri ile İlgileniyor

yazar:

kategori:

Kawasaki, İtalyan pilotun Ducati ile yollarını ayırması halinde Marco Melandri’yi almanya yarışında yaralı John Hopkins’in yerine yarıştırabileceklerini açıkladı.

Melandri bu sene Ducati Marlboro’da sürüş gerçekleştirirken zorlanıyor ve Stoner’ın performansına ayak uyduramamasının yanında puan mücadelesi bile veremiyor.

Yaşadığı zorlukların ardından takımın eski sürücüsü Sete Gibernau’nun Ducati’de 2. koltuğa geçebileceği spekülasyonları ortaya çıktı. Gibernau 2006’dan sonra geçtiğimiz günlerde ilk kez testlere çıkmıştı.

Kawasaki’den Michael Bartholemy yaptığı açıklamada "Karışık bir durum. Laguna’da bir Amerikan sürücüyü yarıştırmalıydık. Eğer Hopkins orada olmazsa yine Kawasaki Amerika pilotlarından birisini yarıştırırız."

"Ancak Sachsenring’de eğer Ducati Marco’nun onlarla bağının olmadığını ve Marco ilgilenirse bizimle sürüş gerçekleştirebilir." dedi.

Hopkins geçen hafta sonu Hollanda’da sıralamalarda bacağından ağır şekilde yaralanmış ve Almanya ve Amerika yarışları şüphe altına girmişti.


Yorumlar

  1. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Melandri,şu sıralar gözüktüğünden çok daha iyi bir sürücü.Belki de Stoner üzerine yoğunlaşan ilgi sebebi ile kendisini yanlız bırakılmış,itilmiş hissediyordur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir