2006 GP2 Silverstone: Hamilton'ın Çifte Geçişi

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. Fed. Başkanı da sonunda gitti
    Ulan adamlar sanki tapulamışlar bazı koltukları.

    Başarızı olduğu kadar da utanmaz arlanmaz herifler.

  2. Aynen Federasyon başkanının oğlu diye torpilliydi.O koltukta asıl oturması gereken Can Artamdı.Ama ülkemizde haketmeyenler belli köşe başlarını tuttukları için çocuğu çok daha yetenekli olmasına rağmen dışladılar.

  3. ben bu yarışı da izlemiştim TV'den çok net hatırlıyorum. Türkiye Gp'sin de canlı izlemekte kısmet olmuştu 🙂

  4. 2 yıl GP2'de yarışıp puan dahi alamayan tek pilottu Jason. O kadar yeteneksiz o kadar kazma bir pilot düşün artık. 🙂 Petrol Ofisi'nin sponsorluğu karşılığında FMS takımında yarıştırıldı ama kendini ve ülkemizi rezil etmekten başka birşey yapamadı.

  5. Yanlış görmediysem sondan 3.sıraya kadar düşmüş. 1 tur daha olsa Zuber'i de geçip yarışı kazanırmış. Muhteşem bir yarıştı. Bu yarışı canlı izlemiş olmak daha da mükemmel bir duygu. Dikkatimi çeken nokta Hamilton'ın orta sektörde Caroll ile olan farkı 1.4 sn. 12.virajda ise yakalayıp geçiyor. Orta sektör zaman ölçüm bölgesi ile 12.viraj arası 1.5 km olsa adam neredeyse her 100 metrede bir 0.1 sn fark kapatmış.!!! Destansı bir başarı. Aynı şasi, aynı motor ile yarışan pilotlar arasında inanılmaz baskın bir pilottu. Şuan da da gridin en iyi pilotu kim ne derse desin. Tek problem onun için 2007 ve 2008 hariç hiçbirşey iyi gitmedi. Şansız da bir pilot. Vettel'deki şans olsa (Vettel'in yeteneğine laf etmiyorum ama şanslı bir pilot olduğu da aşikar) Şuan da 4 şampiyonluğu olan bir pilottu Hamilton.

  6. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Birazcık savunma yap ulan Tahinci 🙁

  7. ben de 2006 Türkiye yarışını paylaşayım, spin atıp son sıralara düşüyor kaçıncı oluyor izleyin görün. arada bizim sürücüyü de çerez niyetine geçiyor adam. jason tahinci idi sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir