Boullier: "Raikkonen Adına Üzgünüm"

yazar:

kategori:

Lotus, güvenlik aracı periyodunda Raikkonen’i pite çağırmayak Fin pilotu rakiplerine göre daha eski lastiklerle mücadele etme zorunda bırakmıştı.

Boullier yaptıkları bu hatadan dolayı üzgün olduğunu ifade etti.

“Takımımızın bu kadar çalışmasına karşılık elde edilen bu sonuç tatmin edici değil”

“Buraya getirdiğimiz güncellemeler ile aracın lastik kullanımını daha iyi hale getirmeye çalıştık. Sonuçlar olumlu gözüküyor”

“Kimi’nin (Raikkonen) iyi bir yerde bitirmesi, podyuma çıkması için iyi bir strateji belirlemiştik. Malesef güvenlik aracıyla beraber bu strateji işe yaramadı”

“Takım ve Kimi adına özür diliyorum. Böyle şeyler bazen oluyor. Güvenlik aracı yarışa birçok kez girince iyi stratejileri belirlemek zor zoluyor”

“Bu sonucu telafi etmek için çok çalışacağız. Almanya’da daha iyi bir sonuç elde edeceğiz”


Yorumlar

  1. şu an taksimden çınlatıyo….
    (polis ve tomalar geldi, kaçıyoruz)

  2. Yakup ERCAN avatarı

    Bende Konya' dan.

  3. sınan matias avatarı
    sınan matias

    gitti galibiyet…

  4. Raikkonenin telsiz konuşmasını anlamadığım için yarışı smart spordan izliyen arkadaşıma mesajla sordum.Raikkonen pite girmemek doğru kararmı sorusuna pit duvarının bilmiyorum cevabını duyunca güldüm hatta arkadaşıma eminmisin dedim bilmiyorum nasıl bi cevap dedim 🙂

  5. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Biz ekran başından gördük Eric, susman senin için iyi olacak.

  6. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    beraber çınlatmışız ankara dan 😀 ama adamalr bilerekmi yoksa dedikleri gibimi oldu meçhul sonuçta takımada kimi yede yazık

  7. Kimi_ in_Rai avatarı

    Lotus'un bu hatası olmasaydı büyük ihtimal Kimi min. 2 ya 1 olacakdı.Söylenecek bir laf yok,yazık oldu

  8. Ya ne pişkin bir açıklama Lotusa duyduğum sempati azalmıştı bugün tamamen bitti yeter artık ya adam zorlasın getirsin 2.liğe sen pite almayı akıl etme yok böyle bişey almanya gp yi kazanacak araç vermessen o zaman Kiminin takımda kalmasını bekleme Boullier

  9. Ah Eric yapma dostum, arada olur böyle. hem öyle diyerek kendini üzme yada üz ben taaa Ankaradan senin ve o pit duvarının kulağını çınlattım o pistte 60 tur koşsanız bile kurtulamazsınız. !!!!!

  10. Lotus asla ferrari,redbull gibi büyük bir takım olamaz.O tebrübe o ekip yok.Senede 1 yada 2 defa yarış kazanacak potansiyele sahipler buda sampiyon olmaya yetmez.Araç düzlükte gecen seneden beri aynı DRS aç açma bişey farketmiyor.

  11. raikkonen: redbull'u seçtiğim için lotus adına üzgünüm 🙂

  12. osman erener avatarı

    özellikle raikkonen'in "neden pit yapmadık ?" sorusu ve takımın "bilmiyorum" cevabı…yarışın sonu gelmiş,o kadar yarıştan sonra 20 puan kapatma şansını çöpe at, hem de çok basit bir karar hatası ile..yazık oldu o kadar çabaya hem takım hem kimi için..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir