Raikkonen'e Transfer Tavsiyesi

yazar:

kategori:

Sir Jackie Stewart, gelecek yıl Red Bull’a geçiş yapacağı konuşulan Kimi Raikkonen’in Sebastian Vettel’le takım arkadaşı olmasının doğru olmayacağını düşünüyor.

“Ben o garaja gitmek istemezdim. Yanında yıllardır kendini ve takım içindeki yerini oradakilere kanıtlamış zirve mücadelesi veren bir pilot olacak.”

Öte yandan Niki Lauda, Raikkonen’in Red Bull’a geçmesinin doğru olacağını düşünüyor.

“Eğer Kimi gitmezse, pısırığın tekidir. Evet birkaç gün fazladan çalışmak zorunda kalabilir ama tüm bunlar daha az içeceği anlamına gelir!”

 


Yorumlar

“Raikkonen'e Transfer Tavsiyesi” için 18 yanıt

  1. söylenecek tek bir şey var.eşit statü ise bir dakika durma…ücret anlaşmasını da sabit ücret makul tut. her puana prim iste…

  2. sonic'e benzettim. önümüzdeki yarışta 3'e vurdurur 🙂 genelde 3 numara babyface tiplere yakışır derler ama kimi' 2008 civarı yapmıştı, yakışmamıştı.

  3. şapkasını genelde çıkarmıyor ama hakkaten adam 35'ine geldi, kendine uyan bir saç stili bulamadı. aslında uygun bir stil var ama şapka takınca resetlendiği için onu da yapamıyor :=)

  4. Kimi_ in_Rai avatarı

    saç modeli çok kötü olmuş.görünen o ki kendisininde hoşuna gitmemiş(zira şapkasını hiç çıkarmamış)
    https://skydrive.live.com/?cid=a01a464bbc0e816c&sc=photos#cid=A01A464BBC0E816C&id=A01A464BBC0E816C%2143424&sc=photos

  5. ragnar lodbrok kimi 🙂

  6. Bildiğin aslan yelesi yapmış arkayı yanlarıda makinaya vermiş kısacık.Üstlerdede saç var.Saçma bir model olmuş gerçekten.

  7. Berbat ötesi saç modeli.sanırım iddaa ya girmiş ve kaybetmiş oyüzden güzelim saçlar bu halde.çok aradım şapkasız fotosunu ama bulamadım elimde sadece bu var 🙂

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=615510888473040&set=a.190668710957262.46246.115978771759590&type=1&theater

  8. kimi yeni saç modeli yapmış ama göremedim, foto falan olan var mı? o kadar stil yapıyor adam kafada ya kask, ya da şapka var. şapkadan göründüğü kadarıyla berbat 🙂

  9. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Bu süreç raikonen için çok zor olacak.Redbula gitse vettelin çöplüğüne girmiş olacak.Gitmese tırstı korktu diyecekler.Gerçekten raikonenin işi çok zor.Raikonen takımla ve çalışanlarıyla sıkı ilişkiler kurmaz umursamaz.O yüzden takımı kendi etrafında toplayamaz.Hele bir de telsizden lotusa dediklerini demeye kalksa ortalık karışır.Çünkü redbullda en az 5 tane sözü geçen patron var.Raikonen kesin 3 tanesiyle ters düşer.Belki sadece neweyle anlaşabilir.

  10. vettel varken eşit olamazlar. raikkonenin ferrari yıllarını bi düşün.

  11. Bu moruk laudanın söyledikleri kavgada söylenmez

  12. Eğer Kimi gitmezse, pısırığın tekidir. Evet birkaç gün fazladan çalışmak zorunda kalabilir ama tüm bunlar daha az içeceği anlamına gelir!"

    Bu lafı sevdim.En sevdiği piotu ve takımı yan yana görmeyi çok isterim.

  13. Eger Redbull teklif yapmissa ki gecen hafta eger dogruysa Horner "Kimi kazanmak istiyorsa Redbull`a gelmeli" demis muhtemelen Kimi olumlu yanit verecektir, tabi sozlesmeye "beni fazla kasmayin" tarzi bir madde de ekleterek.. Benim merak ettigim Vettel Kimi`yi yaninda isteyecekmi, tamam iyi arkadaslar ama is baska arkadaslik baska. Olursa ikisi icinde harika bir meydan okuma olur. Yada Kimi bu saatten sonra rahatimi bozamam arkadas, ben burda iyiyim diyip Lotus`la devam edecek.. Neyse en azindan Wrc, Nascar laflari etmiyor :))

  14. Ya arkadaşlar Kimi redbulla gitse yok eşit stadüde olmazmış vettel takımı kendi etrafında toplarmış.Nereye takımı kendi etrafına topluyor Raikkonen o karekterde birisi değil buna müsade etmez ayıca Vettel ve Raikkonen çok iyi arkadaşlar birbirinin arkasında iş cevirecekleri hiç düsünmem.

  15. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    niki lauda'nin aciklamasini okudum.Lauda boyle dedigine gore Kimi redbulla gitmeyecek 😀

  16. Jackie Stewart'ın Lotus ile bağlarını düşününce dediklerini anlayabiliyorum,eğer eşit statü verilirse kesinlikle Redbull'a gitmeli,,2. kariyerinde hep mücadeleci araçları oldu,Lotustan ayrılırsa da söylenecek tek şey;Teşekkürler Lotus olur.

    Eğer eşit şartlarda olursa Vettel-Kimi mücadelesi de görülmeye değer olur,gridinde en iddialı ikilisi olur.

  17. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Herkes tutturmuş Redbull iki tane birinci pilot istemez takımda diye,bakalım redbull a göre birinci pilot mu raikkonen ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir