Hulkenberg Almanya GP'si Öncesi Heyecanlı

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz Britanya GP’sinde uzun aranın ardından puanla tanışan Sauber takımı sürücüsü Hulkenberg evinde çıkacağı yarış öncesi heyecanlı olduğunu söyledi.

“Ben Nürburgring’i çok iyi biliyorum. 2005 yılından beri orada yarışıyorum ve her kategoride bir yarış kazanmayı başardım. Orada sürmek gerçekten çok eğlenceli”

“Çok geleneksel ve farklı bir pist. Orada yarışmayı seviyorum. Tabii ki taraftarlar performansımda büyük bir rol oynayacak ve ben evimdeki kalabalığın önünde yarışmak için sabırsızlanıyorum”

“Formula 1’deki 3. sezonum olmasına rağmen Nürburgring’de ilk kez Formula 1 aracıyla yarışacağım. Bu benim içinde bir ilk olacak”

“Genel olarak ne kadar hızlı olacağımızı bilmiyorum. Ama her şeyden biraz daha hızlı olmaya çalışacağız. Evimde yarışmayı heyecanla bekliyorum. Umarım iyi bir yarış çıkarabiliriz”

 

 

 


Yorumlar

  1. Raikkonen'in Red Bull'a geçmesi durumunda, Ferrari'de Massa takımdan ayrılmaz ise neden Hulkenberg Lotus'a aday gösterilmiyor kendi gücünü en iyi gösterebileceği takım olur onun için Lotus. Di Resta'yla Hulkenberg Lotus'ta çok iyi iş çıkarabilirler. Mercedes ve Mclaren pilot değişimine gitmez, Sutil'de Force İndia'da kalır gibi,Williams'lar aynı kafa devam. Hulk'un Lotus'a yada Red Bull'a aday gösterilmemesi garip bir konu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir