2004 Nürburgring: Michael Schumacher'in Pole Turu

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. ok yanlış anlaşılma oldu sanırım.

  2. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Michael Schumacher'i pilotaj olarak kötü bulduğumu söylemedim sanıyorum. En başarılı pilot şu ana kadar bunu kimse inkar edemez. Ama altındaki F2004'ün yenilmez bir araçtı. Schumi'de bunu gösterdi. Arada sırada rast gele başarılarda kazandı. 1997'de şampiyon olabilirdi.

  3. Yani?
    🙂 94-95 2000 2003 de demi 2004 aracı vardı o araçlar la gelen şampiyonluklar ya eşit kosullarda geldi yada benetton 94-95 gibi en iyi olmayan hatta 3.sıra aracıyla geldi.94-95 kafa araçları mclaren williams dı.Mesele bu kosullarda sampiyon olmak sadece aracın gücüyle değil geride olan bir araçla pilotaj la yetenekle sampiyon olabilmek.Bu sekilde sampiyon olanda bir elin parmağını geçmez.Hakkını sonuna kadar verdiği 2004 aracını kullandığı için değil ve ya 7 sampiyonluğu olduğu için değil o bu yüzden her koşulda gerçek yetenek isteyen isin araca değil pilotaja kaldığı bu gibi kosullardada en fazla geriden gelerek yarışlar kazanan olduğu için gerçek yetenek isteyen yağmur gibi pilotaj kosullarında en iyi olduğu için başarılı olduğu için efsane.

  4. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    96 Monaco'da Damon Hill çok büyük bir fark açmıştı. Şaşırmıştım açıkçası neden diyordum neden bu kadar hızlı. 2004'de Michael Schumacher aynı türde farkları sık sık açıyormuş meğersem, Tabi 96 Monaco'ya şahit olmadım ama 2004'ün büyük çoğunluğuna şahit oldum. En iyi pilot kavramına şahit oldum. F2004 makineden öte

  5. Böyle araba sürülürmülan vicdansız:)

  6. Aracın yere basma gücü mükemmel hiçbir sarsıntı yok.Dönüşlere dikkat ettiyseniz araç asfalta yapışıyor.

  7. bu turdan tek anladığım TC'nin motoru boğazlayan sesi. F1'in son 10 yıldaki en güzel sezonu 2008'di. hem iyi görünümlü araçlar, DRS yok, lastikler dayanıklı, hem de araçlar güzel görünüyordu.

  8. Yetenek=Pilotaj
    Geriden başlamanın tüm dezavantajlarına rağmen tarihde geriden gelerek bu kadar yarış kazanan başarılı olan başka pilot yoktur.
    Ne hızlı araçlar görüyoruz ama sıralamada zayıf oldumu tıpkı ferrari gibi geriden başladınmı yarışta hızlı olsanda sampiyonluk kaptırmıyorlar tıpkı alonso örneği gibi.
    Ama bu zinciri kırmış tek isim var o da schumacher böylesine eşsiz bir yetenek olduğu için ilklere imza attığı için efsane oldu insanlar halen şampiyonluk hesabı yapıyorlar:)
    Senna neden efsane çok sampiyon olduğu içinmi başarının kriteri arkadayken de büyük isler yapacaksın sadece öndeyken elini kolunu sallaya sallaya değil.Yani neresinden bahsedeceksin adam f1 kütüphanesi gibi her alanda herseyi yapmıs araç iyiykende kötüykende esitkende hep rekabetçi hep bir adım fazlasını yapmıs olay bitmistir.Bu seneki gibi de değil o en kötü mgp ile bile adını bir sekilde genede duyurdu zaman zaman büyük isler yaptı hemde o yasta yok baska örneği.
    Aynı din den değiliz ama allah uzun ömürler versin efsane.Sen ki koca bir alman ırkına bu sporu sevdiren kisisin dünyanın bir çok yerinde olduğu gibi bununda örneği yok böylesine o ve diğerleri diye ayrılmıs bir pilot.

  9. Aras Tekiner avatarı

    Hemen hemen bütün pistlerde tur rekorunu elinde bulunduran araç-pilot ikilisi. Birde şu TC olmasa sırf motor sesi olsa kulağa daha hoş gelir . Oldum olası ayar olurdum zaten şu TC'nin traktör gibi ötmesine kaldırılması iyi oldu.

  10. Yeteneği yeterli olmayan, doğru zamanda doğru yerde olan, tarihin en çirkef insanı olan, sıralamada, geçişte, yükselmede daha birçok şeyde yetersiz olan, zıplamaları çok uyuz olan birinin tarihin en şerefsiz takımının en hırsızlıkla hazırlanmış ezici aracı ile alınan bir polü sadece 🙂
    yersen…..

  11. Sesine kurban F2004. Kulaklarımızdaki pası sildi, tarihin en hızlı makinesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir