Sutil: "Şampiyon Olmak İstiyorum"

yazar:

kategori:

Hafta sonu evinde 99. F1 yarışına çıkmaya hazırlanan Adrian Sutil, geride bıraktığı bu 98 yarışta Henüz podyum ve galibiyet elde edemedi.

Alman Reuters gazetine verdiği demeçte Alman pilot, ilerde şampiyon olabileceğine inandığını söyledi.

“Bu bir motor sporu ve heran herşey olabiliyor. Ben podyuma çıkmak için çok çalışıyorum, bu benim hedefim. Beklediğimden zor oldu, nerdeyse 100 yarış olmuştur ne yazık ki podyum elde edemedim”

“Sonsuza kadar beklemek istemiyorum. Ben yarış kazanmak ve dünya şampiyonu olmak istiyorum. Bu hem benim hemde takımın performansı ile alakalı bir durum. Şuan da markalar klasmanında 5. sıradayız ve önümzüde fazla otomobil yok”

Formula 1’de GPDA’ya üye olmayan 3 pilottan biri olan Sutil boykot olursa katılıp katılmayacağı sorusuna “Düşünürdüm” dedi.

“Evet (Boykot) hakkında düşünürdüm. Karar vermem için GPDA üyesi olmam gerekmez. Formula 1’de bana kimse baskı uygulayamaz bu benim kendi kararım. Eğer sıralama seansı veya yarışta buna benzer olaylar olursa kararı kendim veririm bu kadar basit”

 

 


Yorumlar

“Sutil: "Şampiyon Olmak İstiyorum"” için 4 yanıt

  1. huysuz kedi avatarı

    sutili sempatik buluyorum ve f1 e dönmesine de sevindim ama paul di restaya karşı daha etkili olmalı bence.f1 de ilk yenmeniz gereken kişi takım arkadaşınızdır.

  2. markalarda 5. sıradayız onumuzde fazla arac yok….zaten kac takım var klasmanda 😀

  3. inş canım ya

  4. Ona Kalırsa Charles pic'te şampiyon olmak ister 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir