Whitmarsh Pilotlarının İyi Bir Yarış Çıkardığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Almanya GP’sinde Mclaren pilotu Jenson Button yarışı 6. sırada tamamlarken takım arkadaşı Sergio Perez 8. sırada bitiş çizgisine ulaşmıştı.

Mclaren takım patronu Martin Whitmarsh pilotların iyi bir iş çıkardığını düşünüyor.

“Her iki pilot da harika bir iş çıkardı. Onlar sınırlarını sonuna kadar zorlayarak araçtan maksimum performans elde ettiler. Ancak son turda beşinciliği kaybetmek üzücü”

“Korkunç bir trafik vardı ve bu çok sinir bozucu. Bu yüzden Button yarışın en kritik anlarında birkaç saniye kaybetti. Bunun sonucunda Hamilton normalden daha hızlı şekilde bize yaklaştı”

“Bütün takım yarış boyunca iyi bir iş çıkardı. Stratejimiz ve pit stoplarımız kusursuzdu. Mühendisler iyi ayarları bularak araçtan en yüksek performansı elde etmemizde önemli rol oynadı”

“Performansımız önceki yarışlara göre daha iyi olsada hala hızlı değiliz. Macaristan öncesi bu 3 haftalık arada başımızı öne eğerek bu hafta sonu kazandığımız ivme ile aracımızı geliştirmeye çalışacağız”


Yorumlar

  1. heikki 1088 avatarı
    "Bütün takım yarış boyunca iyi bir iş çıkardı. Stratejimiz ve pit stoplarımız kusursuzdu. Mühendisler iyi ayarları bularak araçtan en yüksek performansı elde etmemizde önemli rol oynadı"

    Ben bu yorumdan, takım olarak yarıştan bir duble çıkardığımızı düşünüyorum. Ya siz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir