Brawn: "Bizim İçin İki Farklı Yarış Oldu"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton ilk sıradan başladığı yarışta 5. olurken, Britanya GP’sinin galibi Rosberg ancak 9. sırada bitiş çizgisine ulaşabilmişti.

Ross Brawn lastik sorunları yüzünden iki farklı yarış geçirdiklerini söyledi.

“İlk düşüncem tekerleğin çarpdığı kameramanın sağlığı. Ne mutlu ki ciddi bir yaralanması yok. Ancak bu olay sporda güvenliğin ne kadar önemli olduğunu birkez daha gösteriyor”

“Bizim için iki farklı yarış oldu. İlk bölümde birkez daha lastik sorunu yaşadık. Özellikle ana lastikde bu sorunlar daha fazlaydı performans kaybı gerçekten büyüktü. Bunun sonucunda gerilere düştük”

“Nico ve Lewis bugün son tura kadar mücadele ettiler. Azimleri ve hırsları bizi gerçekten etkiledi. Yinede 12 puan kaybetmek bizim için kötü oldu. Daha iyi bir sonuç elde edebilirdik”

“Sıcak koşullarda performansımız üzerinde hala bir soru işareti ve yapılacak çok iş var. Bunu bugün gördük. Sezon başından beri Bahreyn ve Barcolona gibi sıcak pistlerde daha iyi olmak için büyük adımlar attık ve performansımızı geliştirdik”

“Ancak hala Cumartesi günü gösterdiğimiz tek tur hızımızı yarışlara taşımayı başaramadık. Macaristana kadar bu 3 hafalık arada aracımızın performansını geliştirmeye devam edeceğiz. Bu ara bizim lastikleri nasıl daha iyi kullanabileceğimiz hakkında düşünmemiz için iyi olacak”


Yorumlar

  1. Brawn ın lastikleri anlama konusu geçmeyen herhangi bir demeci var mı son 3 yıldır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir