Alonso, Newey'i Ferrari'de Görmek İstiyor

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotu David Coulthard “Alonso dünya şampiyonu olalı çok uzun zaman oldu ve şu anda şampiyon olamaması, onun dünya şampiyonluğu seviyesinde performans göstermemesinden kaynaklanmıyor.”

“Bu şekilde devam ederse Alonso’nun Ferrari’de ne kadar daha kalabileceğini merak edersiniz.” dedi.

Alonso ise bu iddialar karşısında “Formula 1’de ne kadar kalacağım konusunda bir fikrim yok ancak 2016’dan sonra da anlaşma yapacaksam bu Ferrari ile olur.”

“Ben kendimden ve performansımdan memnunum. 2 şampiyonluk kazandığımda ciddi bir şekilde iyi sürücü olduğumun farkına varılıyordu. Ancak bugün, o tarihten beri şampiyonluk kazanamasam da en iyiler arasında görülüyorum.” dedi.

Alonso, Ferrari’nin bir Formula 1 takımından daha fazlası olduğunu söyledi.

Alonso “Ferrari’siz Formula 1 olmaz ancak bu gelip giden diğer takımlar için geçerli değil. Bazı otomobil üreticileri gelip gidiyorlar. Aynısı bazı özel takımlar ve enerji içeceği üreticileri için de geçerli.” 

“Takımda en iyi insanlarla çalışmak istiyorum. Bu yüzden Newey’in istemediğimi söylersem yalan söylemiş olurum.” dedi.


Yorumlar

  1. Fernando 4LonSo avatarı
    Fernando 4LonSo
    şampiyon olduğun 2 sene kullandığın renault aracı gridin en hızlı aracı idi. bu hızlı araçla şampiyon olurken hiç mühendislerden bahsetmiyordun ama!???

    o zamanlar renault redbull gibi hızlı değildi o senelerde mclaren ferrari renault eşit seviyedeydi farkındaysan sıralamalar ve yarışlar da farklı isimler lider oluyordu ama bu sene yada geçmiş seneler 2012 yılı mesela redbull en güçlü olduğu seneydi bu yılda iyi gidiyorlar ama pirelli bunun önüne geçmeye calisiyor farkındamısın bilmiyorum ama o sene alonso ne iyi araçta değildi iyice incelemelisiniz.

  2. şampiyon olduğun 2 sene kullandığın renault aracı gridin en hızlı aracı idi. bu hızlı araçla şampiyon olurken hiç mühendislerden bahsetmiyordun ama!???

  3. Evet beyler alonso teslim bayrağını çekiyor 🙂 Geçen sene daha fazla dayanmıştı, sezon sonuna doğru newey demeye başlamıştı, bu sene biraz erken oldu. 😛

  4. Aynen Didem. Büyük lokma ye ama büyük laf etme. Hayat bu. Formula 1'de de hayatta da ne olacağı asla önceden kestirilemez.

  5. Bende diyordum bi zamanlar Lewis hep McLaren de kalacak ayrılmayacak diye.asla asla demeyeceksin bak adam takımdan ayrılalı 7 ay oldu.

  6. cicim ozamanda sıkıcı olmazmı? tek bir kişinin kazandığı yarışlar.abd 2005te ki 2 en iyi araçtan başka 3.cülük mücadelesi nasıl zevk verir.sonucunu bildikten sonra niye izliyeyimki antrenman sıralama ve yarışı!!!!!!!!!!

  7. ha ha ha kıskanç alonso neweyy asla size gelmez sen zor şampiyon olursun o hep bizle kalacak ve vettelimiz her sene şampiyon olacak…………………………………..Şalu

  8. bence ben red bull ak gitmek istiyom demiş

  9. Herkes gider ben kalırım demek istiyor sanki.2023 te sen hala 3. şampiyonluğu kovalamak için yarışırsın anca 🙂

  10. Aras Tekiner avatarı
    Alonso "Ferrari'siz Formula 1 olmaz ancak bu gelip giden diğer takımlar için geçerli değil. Bazı otomobil üreticileri gelip gidiyorlar. Aynısı bazı özel takımlar ve enerji içeceği üreticileri için de geçerli."

    Herkes gider biz kalırız demeye getirmiş 😀

  11. sınan matias avatarı
    sınan matias

    ferraride topyekün değişiklik şart.domenicali ve ekibi kredisini doldurdu.alonso bu politik kıvraklıkla şampiyonluk kazanamasa bile uzun bir süre için yeri sağlam duruyor.

  12. bu gidişle vettel'i ferraride görebilirsin

  13. vettelim sıkıcılığından kurtulayım derken bu seferde seninle sıkılmayalım ferno.bence niwey willimas a gidipte takımı özellikle frank amcanın bedenini ayağa kaldıramaz belki ama ruhuna göbek attırabilir şampiyonluklarla.

  14. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Süper Olurdu Ama Zor Be Fernando 🙂

  15. vettel….

  16. konuyla pek alakalı değilde umre olduğumdan dolayı izleyemediğim nurburgring yarışında en tarihi anırmalarından birini yapmış…. http://www.youtube.com/watch?v=vHgNGckybIs

  17. Bence sen seneye Redbull daki boş koltuğa geç bu ihtimal daha mantıklı….

    Ferrari ve Mercedes mühendis öğütme makinesi gibi..

  18. Elimde Allison var istersen; hem kendisine kefil olacak bi dunya adam da var.. Ama Ferrari Fenerbahce gibi yonetiliyorsa Newey, Brawn, Allison birlikte de gelse para etmez..

  19. "Ferrari'siz Formula 1 olmaz ancak bu gelip giden diğer takımlar için geçerli değil. Bazı otomobil üreticileri gelip gidiyorlar. Aynısı bazı özel takımlar ve enerji içeceği üreticileri için de geçerli."

    Bir ara bir teamspeak kavgası vardı internette dolaşan, adamın biri "ooo, manyak laf manyak laf" diyordu. Bağırarak demesem de içimden tepki bu oldu 🙂

  20. Newey e karşı yarışma sezonunu açtık beyler

  21. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Millet gelip gidiyor sen hep aynı yerdesin ama o lafı söylerken kendine baksana muhteşem pilot.

  22. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    "Newey'e karşı yarışıyorum"

  23. Newey'in emekliliği de yetebilir 🙂

  24. Takımda en iyi insanlarla çalışmak istiyorum. Bu yüzden Newey'in istemediğimi söylersem yalan söylemiş olurum.

    Bir takım patronunun söylemesi gereken bir söz…

    Elbette Newey'i kim istemez? Tabi olası 2-3 sene başarısızlıktan sonra kellesi alınanlar listesine dahil olur. Ferrari sıtayla.

  25. "Alonso dünya şampiyonu olalı çok uzun zaman oldu ve şu anda şampiyon olamaması, onun dünya şampiyonluğu seviyesinde performans göstermemesinden kaynaklanmıyor."

    cümlesi çok kolay yanlış okunabiliyor yalnız, okudum da oradan biliyorum 😀 sonuna Ferrari'den kaynaklanıyor eklense çok daha anlaşılır olabilir ki yazının sonunda Ferrari böyle devam ederse Alonso'yu zor tutar diye eklemiş abimiz 🙂

  26. PurposeLess  avatarı

    Sadece Sen Mi Griddeki Bütün Pilot ve Takımlar Newey'i Takımında İstiyorlar Tabi ki Ferrari Fanlarıda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir