Honda 2008'den Sonrasına Bakıyor

yazar:

kategori:

Ross Brawn, bu seneki performansları sonucunda RA108’in gelişimini tamamen durdurdukları söylentilerini kbul etmedi ancak tasarım bölümünde bazı noktalarda gelecek seneye odaklandıklarını kabul etti.

Brawn "Şampiyonluk mücadelesi vermememiz bizim için bir avantaj çünkü eğer şampiyonluk mücadelesi verirseniz kaynakların çoğunu bunun için harcamanız gerekiyor."

"Bu yüzden tepedeki 2-3 takım kaynaklarını gelecek sene ile bu sene arasında dengelerken bizden daha fazla uğraşacaklar." dedi.

Brawn bu seneki performanslarının kötü olmasına rağmen önümüzdeki bir kaç yarışta gelişimler olacağını söyledi.

Brawn "Ancak bu gelecek için takımı ve yapıyı oluşturma çalışması olacak. Gelecekte başarılı olmak için sistemler ve felsefeler oluşturulacak." dedi.


Yorumlar

  1. ahmet ozkal avatarı

    Bar honda zamanı ne kadar güzeldi ki yine diğer araçlara rağmen okadar hızlı değildi sanırım honda button gibi dünya şampiyonu olabilecek bir pilotu elinde çürüttü sanırım:(
    açıklamada yanlış anlamısınız sanırım honda bu seneyi es geçtiği için seneye daha iyi bir araç için bol miktarda para ve zamanları war:)
    inşallah seneye bir honda pilotunu birincilik mücadelesinde görebiliriz çok zevkli olur:)

  2. button gibi harika bi pilotu yıllardır nasıl ikna edip de ellerinde tuttular hayret doğrusu.bana göre button artık ross'la son kozunu oynadı.seneye şampiyon olması dileğiyle

  3. Honda`da kaynaktan bol ne var Ross, sen sampiyonluga oyna ikisinede kaynak bulur takim, "Şampiyonluk mücadelesi vermememiz bizim için bir avantaj çünkü eğer şampiyonluk mücadelesi verirseniz kaynakların çoğunu bunun için harcamanız gerekiyor." gibi bahane komik kacmis 🙂

  4. her ne kadar button taraftarı olmasamda, button çok yetenekli, honda ona yıllardan beri iyi bir araç veremedi. umarım 2009 da ilk sıralara yarışabilecek bir araç verirler. yoksa buttonu harcamış oluyorlar her sene..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir