Kimi Silverstone Testlerinde Koltuğa Oturacak

yazar:

kategori:

Pilotlar belirlenen 3 gün içinde teste çıkacaklar. Lotus ise Macaristan Grand Prix’si öncesi Pirelli’nin yeni lastik yapısını test etmek için Raikkonen’i testlere çağırdı.

Fin pilot Cuma günü testlere çıkarken yine Lotus’tan Nicolas Prost Çarşamba, Davide Valsecchi de Perşembe günü piste çıkacak.

Lotus yarış direktörlerinden Alan Permane 17-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu testlerin sezonun geri kalan yarısı için çok önemli olduğunu düşünüyor. Alan Permane’ye göre bu testler üç gün boyunca bir hayli ilginç geçecek. Permane “Biz 3 pilotumuzdan da maksimum sürede test isteyip hem otomobil üzerindeki parçaları hem de son güncellemeleri değerlendirme fırsatı bulacağız” dedi.

“Üç gün boyunca amacımız Pirelli’nin bu sezon yaşadığı lastik sorunlarını çözmek için yaptığı değişiklikleri anlamak” olduğunu söyleyen Permane sözlerini şu şekilde bitirdi:

“Biz Kimi’yi teste çağırarak lastikleri test edip bir sonraki yarış olan Macaristan Grand Prix’sinde kendisine ve Romain (Grosjean)’a yardımcı olacak lastik bilgilerini öğrenmesini istiyoruz” 


Yorumlar

  1. Todtmuş 😀

    Nicolas Prost da 31 yaşında artık. Gary Paffett gibi, genç pilotlar testlerinden emekli olacak 😀

  2. jean todt dan nicholas prost olacak değil ya 😀 arada gayri meşru bir durum yoksa 😀

  3. Nicolas Todt muydu 😀 Ne bilim 😀

  4. Nicolas Prost ve genç pilotlar testi 😀 Adam Massa'nın menajeri be!

  5. Raikkonen06  avatarı

    Hey gidi Kimi, bakıyorumda artık testlerede katılmaya başlamışsın yoksa kokusunu mu aldın şampiyonluğun? İnşallah sonu mutlu şekilde biter hep böyle devam adamım.

  6. ferrari team avatarı

    Bu adam bu sporu bıraksın ,mıchael schumacher bıraktıgı zaman ne kadar üzüldüysem aynı üzüntüyü yaşarım sanırım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir