Lotus, 2014'te Koltuk Bulmaya Çalışanları Uyarıyor

yazar:

kategori:

Takımın lider pilotu Kimi Raikkonen’in adı Red Bull ile anılırken istikrarsız yarışlar geçiren Romain Grosjean’ın takımdaki yerinin garanti olmadığı biliniyor. Öyle olunca da gelecek sene Lotus da boş koltuk olması ihtimali ortaya çıkıyor.

Lopez “Romain şu anda yaptığı şeyi yapmaya devam etmeli. Etrafımızda dolanan bir çok sürücü ve ajan var ancak onlar Romain’in değişmesini ve Kimi’nin başka yere gitmesini umuyorlar. Ancak bu konuda acelemiz yok.” dedi.

Lotus’un güçlü performansının gelecek seneki pilot anlaşmasında güçlü bir pazarlık konusu olacağını düşünüyor.

Lopez “İyi bir sürücüye sahip olmak önemli. Dünya şampiyonu olmuş ya da olmamış olmasını takmıyorum.”

“Kimi muhtemelen kazandığından daha fazla şampiyonluk elde edebilirdi ya da kazanmış olduğunu da son anda kaybedebilirdi.”

“Her ikisini de takmıyorum. O gerçekten iyi bir sürücü.” 

“Yeteri kadar iyi değilse 10, 111 ya da 12 şampiyonluğu olan sürücüyü almazdım.” dedi.


Yorumlar

  1. Takımın bir tane as pilota ihtiyacı var, o da Kimi veya belki Hülk olabilir ki Hülkenberg'in istikrar konusunda kendisini daha fazla göstermesi gerekiyor. Grosjean'ın yerinin sponsorlar nedeniyle sağlam olduğunu düşünüyorum.

  2. Raikkonen06  avatarı

    Valla artık iş Kimi'ye kaldı belkide RBR anlaşması çokdan imzalandı belkide Kimi hala bu Lotus'daki rahatlığını düşünüyor gitsem mi gitmesem mi diye ama şöyle bir şampiyonlukda hiç fena olmaz inşallah kendisi için en hayırlısını seçer adamım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir