"Bütçe Sınırlandırmasında Erteleme Olacak"

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre bütçe sınırlandırması planı 2010’a ertelenecek.

Yıllık maksimum bütçe planı gelecek sene devreye sokulacaktı ancak Auto Motor und Sport’un haberine göre FIA, gelecek seneyi test yılı olarak geçirecek.

Uzmanlar gelecek sene takımların harcamalarını kontrol edecekler ancak herhangi bir ceza uygulanmayacak harcamaların aşılması halinde.

Takımların harcamalarını kontrol etmek oldukça zor olacak gibi görünüyor çünkü takımda para akışını kontrol etmek oldukça karışık ve zor bir durum.


Yorumlar

  1. minardi 2004 yılında kısıtlamalar gelmeden önce daha hızlıydık ve daha az harcıyorduk bu kural deli saçması demişti.kesinlikle haklı önceden daha zevkli yarışlar izleyebiliyorduk.bu spora gireceksen ekonomik olarak rahat olacaksın.

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Belge ve bilgi hırsızlığıyla veya takasıyla zimmete para geçirmeyi aynı kefeye koydunuzya sizede helal olsun :))para geri gelir öyle veya böyle bilgi ihanettir arkadaşlarını satmaktır bunun başka hiçbir açıklaması olamaz ve bugüne kadarda olmadı bundan sonrada olacağını zannetmiyorum

  3. Stepney ve Coughlan`i goreve getirin, bak nasi kontrol ediyolar, tabi butcelerin belli yuzdelerini cebe indirmezlerse 🙂

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    En tepedeki spordan bahsediyorsanız bu spora alt kimit koymanız lazım üst limit değil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir