Sainz Jr Testler İçin Heyecanlı Ancak Alonso Olmadığı İçin Üzgün

yazar:

kategori:

Ralli efsanesi Carlos Sainz’in oğlu olan Carlos Sainz Jr 18 yaşında ve bu hafta Silverstone’da Toro Rosso ve Red Bull takımlarıyla test yapacak.

Fernando Alonso, yarış pilotları sadece Macaristan lastiklerini test etmekle kısıtlı olacağı için bu testlere katılmayacağını duyurdu. Alonso “Test yapmıyorum çünkü araç gelişimine izin verilmiyor. Bunun yerine simülatörde yapmam gereken önemli işler var.” demişti.

Sainz Jr “Alonso olsaydı daha iyi olurdu. Bu yüzden % 110 mutlu olacağıma % 100 mutlu olacağım.” diyerek olaya espiri ile yaklaştı.

Sainz ayrıca Red Bull ekipleriyle test yapmasının yarış koltuğunu garantilemediğini söyledi. Toro Rosso’da gelecek sene Antonio Felix de Costa’nın yarışması bekleniyor.

Sainz Jr “Silverstone’da olmam bir şeyi garanti etmiyor. Hedefim GP3’te iyi iş çıkarmak ve ardından Renault Dünya Serisi’nde şansımı denemek. Formula 1 gelene kadar bir kaç sene daha geçer.” dedi.


Yorumlar

  1. 2. jaime alguersuari vakası o da alonsoya sevgisi olduğunu söyledi kovuldu sen söyledin banko kovulcan webber o tarz şeyler söyledi kovuldu

    bu arkadan gelen jenerasyona ders olsun kim malum pilota sempati beslerse red bull dan şutlanır ona göre ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun……………………………………………………Şalu

  2. Yani adamın idol olarak gördüğü vatandaşına sevgisi bile batıyor bizim insanımıza malesef.

  3. Bu çocuk ancak 2. webber vakası olur. yalakalık da üzerine yok

  4. Git ferraride test yap ne işin var redbullda ozaman derler adama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir