Red Bull Koltuğu İçin Raikkonen ve Ricciardo Mücadele Ediyor

yazar:

kategori:

Toro Rosso pilotları Webber’in koltuğu için aday durumdaydı ancak son yaşananlar Jean Eric Vergne’nin seçenekler arasında olmadığını gösteriyor. Bu durumun sorulması üzerine Horner “Evet, muhtemelen.”

“Açıkçası koltuk için çok fazla ilgi var ancak yazın ilerleyen bölümlerinde karar vereceğiz. Burada Daniel için bir fırsat doğru, RBR için bazı lastik testlerini yapacak ve onun için harika bir fırsat.”

“Sadece Mark emekliliğini açıkladığından beri iyi performans gösterdiğini düşünmüyoruz. Jean Eric ve Daniel çok hızlı sürücüler. Daniel’e daha yakından bakma şansımız oldu ve bu yüzden yarın (bugün) araca onu oturtacağız.” dedi.

Horner, Kimi Raikkonen ile anlaşamamaları ihtimaline karşı Ricciardo’yu ikinci plan olarak hazırladıkları iddialarını kabul etmedi.

Horner “Kimi’nin pist üstü rekorları zaten konuşuyor. O, şampiyon bir sürücü ve söylediğimiz gibi adaylar arasında. Son yarışta Sebastian’ı çok zorladı ve Kimi gibi harika sürücüleri etkileyebildiğimiz aynı zamanda Daniel gibi gençlere sahip olduğumuz için çok şanslıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. rai yi almak istiyorlar ama pazarlık açısından ricciardo isminide telaffuz ederek alternatifleri olduğunu kimi ye ima ediyorlar ve kimi nin bazı şartlarını böylece yumuşatacaklarını yada bertaraf edeceklerini düşünüyorlar.ama ipler kimi nin elinde onun istemesi halinde olay mutlu sonla biter.geçen sene hamiltonlada transfer için görüşmüşler ama rbr kabul etmemişti:takım içinde tek iddialı pilot yeterliydi ve ham ın mercedese geçmesi bir tehdit değildi çünkü mercedes güçsüzdü fakat bu sezon gördülerki mercedes çok ciddi bir rakip olacak gelecek sezon için ve sadece hamilton değil rosberg de çok iyi bir pilot yani mercedesin 2 silahı var ama rbr de 1 tane (vettel) durumu eşitlemek için kimi yi almak istiyorlar ama bu konuda çok istekli görünmek istemiyorlar fakat içten içe yanıyorlar.olmazsa büyük bir hayal kırıklığı yaşarlar ricciardo 2 senede biraz tecrübe kazandı ama şampiyonluk kovalayan bir takım için çok tecrübeli değil hatta ne kadar iyi olduğundanda emin değiller.oysa kimi bu tecrübeyi defalarca yaşadı

  2. Kim kimi seçiyor acaba? 🙂

  3. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Raikkonen şu haberi okusa , RBR ye imza falan atmaz

  4. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Ricciardo Gelir 😉

  5. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    rai mücadelemi ediyor ? rai istese bugun red bull a imzayı atar bunu herkes biliyor rai şuan düşündüğü için red bull bekliyor rai yi.

  6. Seneye büyük ihtimal Redbull koltuğunda Ricciardo göreceğiz,Vettelin takımdaki etkisini,Helmut Markoyu düşününce falan Ricciardo almaları daha mantıklı..

    Rai büyük ihtimal Lotusla kalır,belki sürpriz yapıp anlaşması biten Button nın yerine geçer..

  7. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Raikonenin mutlaka kazanan bir araca ihtiyacı var.Şampiyonluk lotusla olmaz.Ferrari ve mclaren defteri de kapandığına göre raikonen şampiyon olacaksa redbula geçmeli.

  8. Red Bull Koltuğu İçin Raikkonen ve Ricciardo Mücadele Ediyor…………………………………………………….Şalu

  9. Umarım Ricciardo gelir çünkü bu adamda gelecek var.

  10. Sanki RAI gelmeye can atıyo da aralarında seçim yapacaksınız. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir