2012 Macaristan GP: Hamilton'ın Pole Turu

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. Kontraları hata olarak görmek cahillikten başka birşey olamaz. Araç redbull gibi arkaya downforce ağırlıklı olmadığı için arkadan kayma yaşanıyor(oversteer) ve hamilton da bunu kontralarla telafi etmeye çalışıyor.

    Birde videoyu gerçekten yakından takip edenler hamiltonun ne kadar geç fren yaptığını görebilir. Bu sene araçta rahat edememesi bu fren olayından kaynaklanıyor. Mercedes aracında nedense geç fren yapamıyor ama buna rağmen polü rahat alıyor 😀

  2. Mclaren aracindan bahsediyorum

  3. Kardeş bende hamiciyim ve de kuşkusuz hamilton f1 in en yetenekli pilotlarindan birisidir ancak benim demek istedigim bu araca bir bbakın birde simdiki araca siz bir pilot olsaydiniz hangi araçla yarismak isterdiniz ?

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Sanki kaç tane hatası varda abartmışınız.Aynı araba Button'da vardı.Keramet araçta degil pilotta dostum 🙂

  5. aslında bazen bize hata gibi görünen durumlarda sürücüler sınırları zorlayarak daha hızlı gitmeyi başarabiliyorlar

  6. o kadar basit değil. turda yanlızca 2 tane hatası var. araç aşırı oversteer ağırlıklı. ve arkadan kayıp toparlanması da doğal, redbull kadar DF üretemeyince ancak bu stille yetişebildiler redbull'a. hamilton'un sürüşünden bunu anlayabiliyoruz. viraj çıkışları, frenlemeler gibi kritik şeylerde de zaman kazanıyor.

    button'ın turuyla aradaki fark 0.650 saniye ve button 4., perez'i de sıralamalarda geride bıraktığına göre, sen mucizeyi araçta değil, pilotta ara.

  7. Gercekten inanmiyorum haminin bu kadar hata yapmasına rağmen polü alıyor bu araçın ne kadar hızlı olduğunu gösteriyor her iddasına da varım bu araç şimdi yarışsa galibiyet için oynar ama işte martinin inadı

  8. Takımın da yeni araç rüyasına girmesi de bu halinde etkili değil mi sence? Yoksa Button'ın dengesizliği aynen devam mı ediyor?

  9. Videoda sayabildiğim 7 tane ufak hata yapıyor ancak yine de yarım saniye kadar farkla polü alıyor. Hata yapmasa ne olacaktı kimbilir 🙂

    Bu pisti hiç sevmiyorum.

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    kaybeden lewis olacak diyenlere zamanında birkaç çift lafım vardı, şimdi bir şeyler söylememe bile gerek yok.

  11. Mclaren her yıl hayalkırıklığında level atlıyor değil mi 🙂 Sezon başında sorsan Button şampiyondu.

  12. Yusuf  Hitay avatarı

    ne günlerdi be :cg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir