Daniel Ricciardo: Testlerde Red Bull İçin Elimden Geleni Yaptım

yazar:

kategori:

Ricciardo sabah seansında daha hızlı ve dengeli bir sürüş gerçekleştirdikten sonra Red Bull için yaptığı yarım günlük teste spin atmasına rağmen Red Bull’da elde etmek istediği bir koltuk için hiç bir kaygısının olmadığını açıkladı.

“Ben yeteneklerim doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım” diyen Ricciardo, Sebastian Vettel’in yanındaki koltuk için en büyük adayın Kimi Raikkonen olduğunu söyledi.


Yorumlar

  1. kimi red bulla geçtiğinden vette hızlı olsa, rai de hızlı olsa birbirlerine düşmeyeceklerse rai gelsin. Ama alo ham gibi bir şey olacaksa iyi olmaz.

  2. Raikkonen06  avatarı

    Tövbe valla RBR'ci felan değilim hiçbir zamanda öyle illegal bir takımın taraftarı olmayı istemem Lotus sizden kat kat iyi inşallah Kimi geçerde görürüm ben sizi o zaman hahaha

  3. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    ben ne lotuscuyum ne ferrari nede red bull rai nin red bull a geçmesini istememin nedeni red bull un en hızlı araç olmasından kaynaklanıyor red bull cu oldugum için degil.

  4. usta kimi yi almak takım içi rekabet açısından risk ama yaklaşan risk daha fazla oda mercedes(ne ferrari nede başkası) seneye çok güçlü olacaklar gibi ve 2 pilotuda çok iddialı.mercedesin 2 kurşununa karşılık kimi yi alarak rbr de 2 kurşunla karşılık vermek isteyebilir.kimi yi almak istemelerini ben buna bağlıyorum.

  5. Bence geçmesin sizin gibi kendini birşey sanan taraftarları redbullda görmek istemeyiz hemen redbullcu oldunuz..

  6. Bu kadar açık konuşan bir adamı almaz redbull ,valla bu yarın öbür gün newey'in çizdiği illegal parçaları da söyler saflığından,yazık olur red bull hegomanyasına

  7. RedBull'a pilotlar için Vettel, takımlar için de Vettel-Ricciardio ikilisi yeterli aslında. Eğer Raikkonen'i takıma getirirlerse bu durum değişik riskler doğuracaktır. Mesela 2010 Türkiye benzeri birçok çatışmayı görebiliriz. Bu da Vettel'i Ferrari'ye Raikkonen'i de yaş haddinden emekliye sevk ederek sonuçlanabilir. Ardından 3-5 yıl daha değişik (o döneminin artık eskimiş vs..) pilotlarla zirve altı mücadelesi verip spordan çekilmesiyle son bulur.

    Her ne kadar benim açımdan Vettel-Raikkonen ikilisi (max 2 yıl)seyir zevki bakımından mükemmel olacaksa da Red Bull açısından takımın sonu bile olabilir.

  8. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    artik geciyorum dese de rahatlasak

  9. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kimi ne zaman isterse o zaman resmi açıklama yapılır.

  10. kimi raikkonen  avatarı
    kimi raikkonen

    Ne zaman açıklayacaklar 2.koltukta kimin oturacağını?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir