Vergne Red Bull Fırsatını Kaçırdığına İnanmıyor

yazar:

kategori:

Red Bull’un önümüzdeki yıl kokpite Daniel Ricciardo ya da Kimi Raikkonen’den birini geçireceği düşünülse de, Vergne, “Ben hala şansım olduğuna inanıyorum.” diyor.

“Elbette bir ihtimal var. Red Bull için çalışmayı çok isterim. Ama şu ana kadar bunu düşünmenin bir anlamı yok. Bunun bana yararı olmayacak.”

Vergne, Ricciardo’nun katıldığı test konusunda ise şunları söylüyor:

“Tabii ki onun için büyük bit olay oldu. Bu normal. Be şimdiden gelecek yılı, Red Bll Racing!e geçebileceğim ihtimalini ya da başka bir şeyi düşünmek istemiyorum”

“(Bu şekilde) odak noktanızı ve enerjinizi kaybedebilirsiniz. Ben bu sene her şeyimi Toro Rosso için harcamak istiyorum.”

Ayrıca Vergne, kendisinin Red Bull kokpitine geçememesi durumunda takımın Kimi Raikkonen’den ziyade Daniel Ricciardo’yu tercih edeceğini düşünüyor.

“Eğer Dainle ile Raikkonen arasında karar verirlerse, ben olsaydım kesinlikle Daniel’i tercih ederdim.”

Öte yandan Vergne eğer şansı bu kadar kötü olmasaydı Monako ve Kanada yarışlarından daha iyi sonuçlarla ayrılabileceğini düşünüyordu.

“Bu sezon inanılmaz şekilde şanssızdım. Elbette herkes bunu görmüyor, hatta belki bazıları görmek istemiyor, sadece sonuçlara bakıyorlar. Ama ben bu durumu anlayabiliyorum.”

“Ancak gerçekler ortada. umarım Budapeşte ile beraber sorunlar yakamı bırakır ve ben de daha iyi sonuçlar alabilirim.”

“Takımdaki herkes bunu yapabileceğimi biliyor.”


Yorumlar

  1. Vergne'nin ricciardodan bir eksiği yok yalnızca ricciardo daha magazinsel heryere dikkat çekici açıklamalarda bulunarak ve sıralamalarda daha hatasız sürerek favori konumuna geldi.Vergne sıralamalarda son seansa kadar ric'in önünde olabiliyor ama nedense son seansa son anda şansızlıklar yaşayarak kalamadığından ric kadar dikkat çekemiyor..

  2. bende inanıyorum dostum.ricciardoneden bir cacık olmaz.sırf o koltukta olmak için kendini yırtan adamdan hayır gelmez.perezin yaptığı gibi sezon bitmeden saçmalar ayrıca.sen monaco kanada gibi yarışlar çıkart gerisini matezchiz amcaya bırak.

  3. Benim de gönlümden Vergne geçiyor.
    Rail olmazsa Vergne olsun.
    İçime doğuyor Vergne bu yıl podyuma çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir