Alonso: "Monaco'dan Beri Sıkıntı Yaşıyorduk"

yazar:

kategori:

Alonso “Aracımız Almanya’da hemen hemen iyiydi. Bazı ayarlar ve aerodinamik parçalar açısından bir kaç yarış öncesine gittik ve araç daha normal, daha rekabetçi oldu.” dedi.

Ancak Alonso, İspanya GP’den bu yana araçta önemli bir ilerlemenin olmadığını söyledi.

Alonso “Rekabetçi bir aracımız vardı ancak ardından istediğimiz sonuçları vermeyen bazı parçalar getirdik. Diğerleri ilerlediler. Bu yüzden Monaco’dan beri sorun yaşıyoruz.”

“Silverstone’dan sonra tekrar normale dönmemiz iyi haber ancak artık gelişmemiz lazım.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: "Monaco'dan Beri Sıkıntı Yaşıyorduk"” için 6 yanıt

  1. Adam gibi mantıklı yorum yap filtreleme olmUyor diye her aklınıza geleni zırvalamayın

  2. hep bunlar faiz lobisi yüzünden

  3. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Alonso, Massa Beraber Mühendisleri Islak Odunla Dövse İyi Olacak. Adamlar 4 Sezondur Bir Tane Düzgün Araç Yapmayı Beceremedi.

    Millet Hızlı Aracıyla Polden, İlk Çizgiden Uçup Gidiyor. Alonso'da Bütün Yarış Zorlayıp Yükselmek İçin Uğraşıyor. Adamada Yazık.

  4. ALonso nun aracının hızını öğrenmenin yada yarışda ne yapacağının açıklaması önsözde yani startda belli oluyor.Startda atak bir araç görürseniz sorunsuz ve hızlı bir araç görürsünüz.Fry ın sürekli olarak geride kalması neye alamettir bilinmez ama Ferrari nin gelişmesi zor olmaya başladı.Geçen sezon ve bu sezon herkes ileri giderken Ferrari değil ilerlemek geriye gidiyor.RBR nin şasisi eski ve gelişmesi kapandı diyenler sürekli olarak geliştiğinide görüyorlar.Ferrari aracının tasarım ve geliştirme ekiplerinde güncellemeye ihtiyaç var.SOnra araçdaki güncellemeler rahatlar.

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Herkesin parçsı işe yararken birde sizinki yarasın be kardeşim artık. Geitdiğiniz hiç bir güncelleme çalışmıyor. Kağıt üstünde yapıp araca mı takıyorsunuz anlamadımki.

    Yani bişeyi yapın. mersedes gibi mesala sıralamda uçan bir araç yapın, varsın lastikler bitsin. En azından hızlıyız ama lastik dayanmıyor dersiniz. Siz böyle yarışlara 5-10. sıralardan başlarsanız, başladığınız sürece de şampiyonluğu unutun. Siz öne gelene kadar zaten millet farkı koyup, rahat rahat yarış kazanıyor.

    AL şimdi macaristan, 3 hafta da ne yaptınız bakalım. Burda pol falanda alamazsınız zaten, görecez bakalım.

  6. Monaco GP'de neydi öyle ya gelen geçen Alonso'yu geçiyordu.Araba traktör gibiydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir