Lotus, Raikkonen'i Tutmak İçin Her Şeyi Yapıyor

yazar:

kategori:

İki senedir Lotus adına yarışan Raikkonen’in gelecek sene için Red Bull ile flört ettiği biliniyor.

Eric Boullier “Kimi’nin geleceği hakkında çok şey konuşulduğunu biliyoruz. Kimi kendi başına bir birey ve kararını verecektir. Doğal olarak onun sporda devam etmesini ve Lotus F1 takımıyla devam etmesini istiyoruz. Bu yüzden bunun gerçekleşmesi için her şeyi yapıyoruz.” dedi.

Boullier ayrıca mevcut performansları nedeniyle takımda bir koltuğun boşalması halinde bir çok sürücünün ilgi odakları olacağını düşünüyor.


Yorumlar

“Lotus, Raikkonen'i Tutmak İçin Her Şeyi Yapıyor” için 26 yanıt

  1. "…benim için fark etmez isterse Caterhamda yarışsın ama yeterki yarışsın sırf onun için izliyorum F1'i bana sevdiren adam teşekkürler." AYNEN!!!!

  2. Bir Dünya Şampiyonu'nun kendini kanıtlamasına gerek yoktur. Özellikle o kişi Raikkonen ise, zaten kendini kanıtlamış demektir. Seneye Kimi Red Bull'a geçse de kimin neyi kanıtlayacağını görsek.

  3. sınan matias avatarı
    sınan matias

    raikkonen her açıdan f1 in gelmiş geçmiş en iyi sürücüsüdür.o yüzden tüm övgüleri hak ediyor.

  4. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    yarısı kadar diye bişey yok rai şuan para için yarışmıyor bunu herkes biliyor mesela ferraride yarıştığında 40 milyon euro gibi bişey almıştı (yanlış hatırlamıyorsam) f1 deki en çok kazanan pilottu sırf ferraride yarıştığı 3 yıl kazandığı para yeter rai nin yarışması para icin degil o yüzden red bull a gidip kariyerine şampiyonluklar ekleyecektir.

  5. McLarenden Ferrari'ye geçişide buna benziyordu, Ferrari sponsorların, etkinliklerin ilahı olduğu yer Kimi için en önemlisi hızlı araç, RedBull'a geçer inşallah bakalım neler olacak.

  6. f1 de transfer oldugu takımda ılk yılında sampıyon olmayı basaran tek pılottur sanırım bunu bır cogunuz bılmez

  7. "…benim için fark etmez isterse Caterhamda yarışsın ama yeterki yarışsın sırf onun için izliyorum F1'i bana sevdiren adam teşekkürler." AYNEN!!!!

  8. F1 otoriteleri de seninle aynı şeyi düşünüyor olsaydı bu spor gerçekten izlenmez hale gelirdi :))

  9. sen anlıyorsun arkadaşım vettel,e pilot değil diyeceksin . 13 yıldır f1,de olan gittiği her takımda başarısız olan raikonen,mi iyi pilot . raikonen gitsin kendini torro rosso,da kanıtlasın gelsin . nick Heidfeld üst üste 41 yarış klasmana girerek bu alanda bir rekor kırmıştır . nerede şimdi bu arkadaş nick Heidfeld . nick Heidfeld bence raikonenden iyi pilottu .

  10. vettel,in torro rosso neler yaptığını bir anlatsana . vettel buraya bu pozisyona havadan gelmedi . torro rosso yaptıkları . raikonenin mclarende yaptıklarını ikiye katlar . lotus eski adı renault mclaren ferrari . bir pilot bu takımlarda başarılı olamazsa bu pilotları atın çöpe

  11. 10 da 1 bütçe ? Marussia'nın bütçesi ile karıştırıyor olmayasın ?

  12. Sen f1 den anladığını mi zannediyorsun 27 yarış üst üste puan almış bir pilot nu

  13. Raikkonen06  avatarı

    Vettel yeterince memnun değilmi araçtan zaten şampiyonluklarınıda araç sayesinde almadımı adam hiç bir şampiyonluğunda araçtan maximumu çıkarmadı araç zaten hızlıydı o yüzden o günleri görmemiz için biraz daha beklememiz lazım işte o zaman araçtan maximumu alırsa yetenekli derim bitiririm.

  14. "mclarende çoğu yarış dışı kalması kaza yapmasından"
    "üst üste puan almak başarımıdır"

    He canım he :))

  15. Çok mu attım! O zaman nispeten az diyelim.

  16. örnek ver hangi uçmayan araç sauber.mi mclaren,mi ferrari,mi lotus,mu

  17. ben araç.tan memnun olan pilot görmedim schumi hariç . ferrari,de nasıl şampiyon olduğunu biliyoruz son yarışta . üst üste puan almak başarımıdır . mclarende çoğu yarış dışı kalması kaza yapmasından . mclarende çok sorun vardıda nasıl 2.nci oldu o zaman

  18. Kimi'nin iyi bir pilot olmasının nedeni, uçmayan takımlarla başarılar elde etmesi. (McLaren ve Ferrari örneklerini verme, izleyen bilir.)

  19. Mclarende istikrarsız olan Kimi değil araçtı Ferrari de gittiği ilk sene şampiyon oldu Lotus a geçti ilk senesinde dünya 3.sü oldu ve bunu şampiyonluk için yarışan takımların bütçesinin 10 da 1 i ile yaptı ve bu senede istikrarsız dediğin Raikkonen 26 yarış üst üste puan aldı ve F1 tarihinin en fazla üst üste puan alma rekorunu kırdı. Bilmem anlatabildim mi ?

  20. Yarısı kadar ücret mi ? 🙂

  21. Raikkonen istikrar,uyum, ekip çalışması gibi kalıplara pek sığmasa da ilerleyen yaşına rağmen çok ciddi bir tehdit unsuru. Özellikle Lotus gibi baş altı mücadele eden bir takım için bulunmaz nimet ve çok geçmeden adının sık sık McLaren RedBull gibi takımlarla anılması da bunun en açık örneği. En avantajlı tarafı da Alonso veya Vettel klasında bir hizmete muhtemelen yarısı kadar ücret ödeyerek sahip olma şansı ki Raikkonen bu bakımdan çok çok cazip durumda hatta gideceği takıma bir ödül sayılır.

  22. yani kardeşim raikonen,i deha yaptınız . raikonen ferrari şampiyon olduğu yıl dahil bütün gittiği takımlarda istikrarsız bir tablo çizmiştir . raikonen hangi takıma gitti,de o takımı uçurdu

  23. Arkadaslar evet Lotus zaman zaman strateji hatalari yapti, Rai`nin alistigi ve istedigi gibi mukemmel olamadilar ama yigidi oldur hakkini yeme! Rai Lotus ile donmeye karar verdiginde hepimiz diken ustunde degilmiydik? Rai`nin yiyecegi turlari dusunerek karizmasinin cizilebilecegini dusunmedik mi? Cok sukur Lotus butcesine gore gayet iyi araclar uretti ve Rai`ye bir suru podyum ve 2 zafer kazandirdi. Onlara nankorluk etmek yerine tesekkur etmeliyiz bence..

    Rai ayrilirsa muhtemelen Allison gibi bir dehanin kaybedilmesinden ve Lopez`in iyi bir gelecek garantisi verememesinden dolayi ayrilir. Hayirlisi olsun, bekleyip gorucez..

  24. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Babam değil ağabeyim değil tanımam etmem , ama tahmin ettiğim kadarıyla , o meşhur ve rezil pit duvarı konuşmasından sonra Raikkonen'in Lotus'ta kalmayacağını düşünüyorum. Hani :

    RAI : – "Pite girmememiz doğru hamle mi?"
    LOTUS : – "Bilmiyoruz"

    Adama , Strateji Dehası RedBull ile Strateji özürlü LOTUS arasında seçim yap dediler. Haydi hayırlısı

  25. Zaten sancılı bir takım Lotus. Raikkonen'siz, sancılı ve amaçsız bir takıma dönüşecekler.

  26. Raikkonen06  avatarı

    Siz adama lastik stratejisiyle kazanan bir araç değilde kendi gücüyle kazanan bir araç verseydiniz ve sondan 2 önceki yarışlardada inanılmaz basit strateji hataları yapmasaydınız tabiki oda kalmak isterdi ama artık kazanan bir araca geçer inşallah seneye daha iyi olur Kimi için ama benim için fark etmez isterse Caterhamda yarışsın ama yeterki yarışsın sırf onun için izliyorum F1'i bana sevdiren adam teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir