Vettel, Red Bull Koltuğuna Hazır

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, gelecek sene Red Bull’un kendisini David Coulthard’ın yerine kokpiye geçirmesi halinde hazır olduğunu söyledi.

Vettel "Eğer bir şansı hakettiğimi ya da rekabetçi olmak için yeteri kadar hızlı olabileceğimi düşünmemiş olsaydım burada olmazdım."

"Kesinlikle kendime güveniyorum ve Ferrari ve Mclaren’deki pilotların yaptıklarını ben de yapabilirim ancak gerçekçi olmalıyım."

"Onlar daha deneyimliler ve onları yakalamalıyım. Hâlâ genç olduğumu biliyorum ve öğreneceğim çok şey var. Eğer kendime inanmazsam evime giderim ve farklı şeyler yaparım daha iyi. Amacım kesinlikle  mücadele etmek ve amacım gelecekte rekabetçi bir araçta oturmak." dedi.

Vettel gelecek sene Red Bull’da yarışma fırsatı için ise "Neden olmasın?" dedi.


Yorumlar

  1. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Bizden de tebrikler ve destekler Vettel'e.

  2. Terfi edilmeyi hak ediyor. Kubica'nın yedeği olarak ilk piste çıktığında bu adamda iş var demiştim. Çinde de puan alınca o da coştu arabada ben de evde coştum.

    Toparlarsak gıeleceğin yıldızlarından, nı iyi kullanırsa.

  3. mükemmelsin vettel gelecıgın yıldız adaylarından umarım redbull seni harcamaz seneye koltugunun bırını sana verır gerçi harcarlarsa kubica gibi yapar bmwyede gidblrsnn alternatifin bol ferrari ve mclaren de snn gıbı bır pılotu hayr dıyemez ynai redbull senı tutmak ıstyrsa bıran once RB4 ün bir koltugunu sana vermelı ve hakettgın muamelıyı uygulamalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir