Macaristan'dan Sonra Sauber'de Hulkenberg'in Yerine Frijns mi Geliyor

yazar:

kategori:

Finansal olarak sıkıntılı bir dönem geçiren Sauber maaşını ödeyemediği için Hulkenberg, takımla olan anlaşmasını feshetmişti. Son söylentiler, Macaristan yarışının Hulkenberg’in Sauber’deki son yarışı olabileceği yönünde.

Hulkenberg Sauber’den ayrılırsa çok büyük ihtimalle sezon sonuna kadar boşta kalacak. Sauber’de ise yerine yedek sürücü Robin Frijns geçecek.

John Surtees’e göre Hulkenberg, Mclaren için iyi bir seçim olabilir.

Surtees “Perez’in yetenekli olmadığını söylemiyorum ancak onun için Mclaren gibi bir ortam çok erken oldu.”

“Nico Hulkenberg’in orada olmasını isterdim. İyi deneyim kazandı ve Jenson ile iyi bir ikili olabilir.” dedi.


Yorumlar

  1. Hulkenbergi severim. Lewis gideeceği zaman hulkenberg gelsin dedim. Buyursun hala gelsin kapımız açık . Fakat Perez'in yerine değil. Perezin performansı benim beklentilerimi karşılıyor ve daha da karşılayacağına inanıyorum.

  2. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    SON DAKİKA: Sauber'de finansal sorunlar aşılıncaya kadar Hulkenberg'in yerine pit ekibinin sol ön tekerleğine bakan Börg Skolajuvssen'in getirileceği açıklandı sayın seyirciler. Skolajuvssen cephesinde durum memnuniyetle karşılanırken sağ arka tekerlekten sorumlu tekniker Hernendez Robussuksken duruma tepki gösterdi. Takımın teknik patronu Monisha Katlenborn ise bu kavganın taraflarını kozlarını hacizden dolayı boş olan eski toplantı odasında paylaşmalaya çağırken kendilerinin Börg Skolajuvssen'in yerine bir sol ön lastik değiştirici bulmakla ilgilendiklerini açıkladı. Pozisyon için en güçlü adaylar ise halen takımda çaydanlıkları sıcak tutma sorumlusu Flemberg Rossgötz ve sallanan masaların altına kağıt sıkıştırma müdürü Ian Hassrenssen. Konunun Brezilya'dan sonra çözüme kavuşturulacağı, o güne kadar sol ön tekerlerği, diğer tekerleklerden sorumlu kişilerin askerlik usulü nöbet değişimleri şeklinde icra edeceği açıklandı. Bu açıklamaları teyid etmek için sabahleyin telefonda ulaşmaya çalıştığımız Monischa Katlenborn ise "sapık mısınız nesiz yahu, sabahın beşinde ne istiyorsunuz? Kapayın çabuk polisi arıyorum" diyerek sorularımızı yanıtsız bıraktı

  3. Perez şuan Buttondan on kat daha iyi bir pilot adam geldiği gibi orta sırada buldu kendini Perezin suçu ne bunda..

  4. Yazıktır ya grid zaten iyice kötüleşiyor.Böyle pilotların olmayıp da ismini bilmediğimiz paralı pilotların yarışması utanç verici.Petrov,kovalainen,kobayashi,glock ve daha birçok pilotun yarışmasını isterdik boyle paralılar yerine…bir de hulkenbergden olmayalım bari

  5. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Bence de Mclaren süper olur.Bu adam çok şansız..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir