Fittipaldi: "Massa İçin 2. Yarı Önemli Olacak"

yazar:

kategori:

2012’de yaşadığı performans sıkıntılarını geçen senenin sonunda sonlandıran ve bu seneye de oldukça güçlü başlayan Massa, son dönemde gerçekleştirilen yarışlarda bir çok kazaya karıştı ve Brezilyalı pilotun hem Ferrari hem de Formula 1’deki geleceği tekrar gündem konusu oldu.

Fittipaldi “Massa’nın geleceği, sezonun 2. yarısındaki performansına bağlı olacak.”

“Agresif bir sürücü, yeteneği var ve çok hızlı ancak bazen atletlerin her şeyi bir araya getiremediği dönemler olabilir.”

“Bunu aşacağından eminim.” 

“Silverstone’da onunla konuştum ve her atletin kariyerinde sıkıntılı dönemden geçtiğini, bunun sadece motor sporlarında olmadığını her sporda olduğunu söyledim.”

“Bir anda her şeyin lehine dönebileceğini söyledim.” dedi.

Massa da şu an için kısa vadede hedefinin Macaristan’da iyi bir sonuç alıp yaz tatiline rahat bir şekilde girmek olduğunu söyledi.

Massa “En çok istediğim şey işleri tersine çevirmek çünkü tatile iyi bir sonuçla girersem bu çok fark eder.” dedi.


Yorumlar

  1. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Raikonen nasıl Lotus'ta yeniden doğduysa Massa da Lotus'ta çok daha başarılı olabilir. Böyle Alonso'nun yamağı rolüyle her sene son güne kadar ertesi sene ne olacağı belli olmadan yaşanmaz

  2. massa için ferrari dönemi kapansın artık. lotus bana göre iyi bir yer olabilir onun için. tek senelik anlaşmayla devam etmez böyle. hep bir endişe olacak kafasında rahat edemeyecek.

  3. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Massa'nin kafasına bir tane daha yay çarpmadığı sürece düzelmez bu adam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir