Red Bull'da Çanlar Raikkonen İçin Değil, Ricciardo İçin Çalıyor

yazar:

kategori:

Webber’in Formula 1’den emekliliğini açıklamasının ardından ilk başta Kimi Raikkonen’in boş koltuk için en büyük favori olduğu yönündeydi ancak son gelişmeler, Toro Rosso’nun Avustralyalı pilotu Ricciardo’nun öne çıktığını gösteriyor.

Red Bull’un sahibi Dietrich Mateschitz “Henüz karar yok ve takım içerisinde görüşmeler devam ediyor. Budapeşte’den sonra açıklayacağız.”

“Ancak Ricciardo Silverstone’da mükemmel iş çıkardı ve Vergne de çok iyiydi.” dedi.

Raikkonen’in menajerlerinin Lotus ve Red Bull yetkilileri ile görüşmeleri sürdürdüğü biliniyor.

Raikkonen’e yakın kaynaklar, Fin sürücünün Lotus’un gelecek sene de galibiyet mücadelesini garanti etmesi halinde takımda kalmayı istediğini söylüyorlar.


Yorumlar

“Red Bull'da Çanlar Raikkonen İçin Değil, Ricciardo İçin Çalıyor” için 15 yanıt

  1. en cok istediğim raikonenin rbr gitmesi gerçek pilotun kim olduğu ortaya çıkması weber gibi pite gelip zaman gesin diye yavaş pitstop yapacaklar raikonen olsaydı yarışı orda bırakırdı

  2. hatırlatma olarak yazmakta fayda var.mc laren hamiltona mercedese gitmeden önce son teklif 25 milyon önermişti.ve takımların kazançlarıda 2010 dan daha az durumda iken.bu durumda tutupta yine kimi ile görüşüp yine yangından mal kaçırır gibi 15 derlerse e tabi adam kabul etmez en azından 20 verirsin ikna edersin tokalaşırsın olur biter.mc laren button ile devam etmek istiyormu.kimi ile ilgileniyorlarmı.ilgilendilersede kaç para teklif ettiler kokusu çıkar nasılsa

  3. Budapeşte'den sonra açıklayacağız demiş, keşke Vergne'in 2-3 yarışlık bir zamanı daha olsaydı, ben gene de son bir şansı da olsa olduğunu düşünüyorum, 6-7. liği zorlamak zorunda tabi aksi takdirde çok zor

  4. Raikkonen06  avatarı

    @Vettelheim denilen şahıs sen kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et.Allah aşkına kimi neden korksun adam elde etmek istediklerini elde etmiş şampiyonluğunu almış altındada idare eder bir araç var vettel'den mi korkacak git işine ama tabi redbullda haklı kimi gibi emir dinlemeyen pilot varken vettelin şampiyonlukları riske girebilir değil mi en iyisi ricciardio bizim için dediler nasıl olsa her söyleneni yapar emir dinler size karşı gelmez değil mi hahahah :))

  5. galiba vettel demek istedin.yorumunu oku kontrol et ve duzelt istersen.Kimi korkmus pacasi yememis f1 dunyaina hayirli olsun gulum biraz yaa:)))

  6. RIDVANRAİKKONEN ridvann61 avatarı
    RIDVANRAİKKONEN ridvann61

    kimi kimseden korkmaz bnece redbulla gelmezse ya paradan yada redbull almaz yoksa kimi niyetli gitmeye hemde çokk

  7. Hiç güleceğim yoktu korktuğu için gelememiş olmasın ezileceğini bile bile gidecek cesaret yok Kimi'de.Kimi sıkıntıya gelemeyecek bir insan Romain yanında yarışmak mı Vettel gibi bir pilotun yanında mücadele etmekmi daha kolay ? Biraz objektif olarak yorum yapın Redbull istediğini açıkca belli etti demekki maçası sıkmıyormuş gelemedi korkudan..

  8. Kimi için en uygun yer Lotus.Ancak seneye maddi güç çok etkili olacak.Motor gelişimi serbest ilk yıl için bildiğim kadarı ile.Ama herşey kapalı kutu.Mercedes'in biraz daha avantajlı olduğu en azından benim için açık.Mercedes iyi bir araba yaparsa bu pilot kadrosu ile ne Redbull nede Ferrari onlarla başa çıkamaz…Herzamanki gibi bekleyip göreceğiz.

  9. @royalhunt 5 milyon için 🙂 çok az para, eğer dediğin gibiyse tabiki.

  10. Nerede şanssızlık varsa Jean Eric'i buldu.Ya yarış dışı kaldı ya da puandan oldu adam.Ricciardo bu sayede patlama yaşadı.

    Aynı şey gibi bu olayda Perez-Kobayashi durumu gibi…
    Jean Eric mutlaka utandırmalı şu Red Bull yöneticilerini.

  11. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    Bu denklemde bilinmeyen bir nokta daha var. Eğer kaçırmadıysam Lotus'un seneye hangi motorla yarışacağı kesinleşmedi.. Bu da önemli bir faktör olabilir. Önümüzdeki günlerde tabloyu muhtemelen daha net görebileceğiz. Redbull , Lotus derken sansasyonel bir durum da ortaya çıkarsa ilginç olur.. Bekleyip görelim..

  12. karar aslında kimi'nin idi. bu 2. kez oluyor güçlü bir sürücü yanında yarışmaması, eğer kabul etmezse. 2010'da mclaren'de yarışabilirdi, 5milyon için zorluk çıkardı hamilton ile takım arkadaşı olmadı. eğer redbull'a ricciardo giderse, yine kabul etmeyeceklerini bilerek fazla çok fazla para istedi ya da anlaşmak istemedi demektir.

    redbull – raikkonen anlaşması olmazsa raikkonen yüzündendir. hamilton da anlaşmak istedi ama takımın dengesi bozulur diye hemen çizdiler, raikkonen'i ise aylardır radarımızda diyerek alacaklarını belirttiler. yani redbull raikkonen'den çekinmedi. vetteli bilemem.

  13. Bu adam o kadar iyi miydi ya?

  14. vetteli dağıtacaktı bunun farkında oldukları için kimi den çekindiler, dilerim kimi lotusla rbye gerekli cevabı verir 🙂

  15. Demek ki Raikkonen'in Lotus'ta rahatı iyi. Yoksa Raikkonen iste RedBull'da koltuğu her zaman hazır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir