Hulkenberg, Sauber'den Ayrılık Haberlerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Bugün çıkan haberlerde, Sauber ile anlaşmasını fesheden Hulkenberg’in Macaristan’da takımla son yarışına çıkacağı ve yerine Robin Frijns’in geçeceği iddia edilmişti.

Hulkenberg “Bu tamamiyle çöp. Beni güldürüyorlar.”

“Twitter sayfasında insanların yazdıklarını okudum. Bazı insanlar bu konuyu tartışıyorlardı ve bu tür şeylerin nereden geldiğini düşündüm.” dedi.

Hulkenberg, 2010 sonunda koltuksuz kaldığı döneme göre durumun farklı olduğunu ve her şeyin kontrolü altında olduğunu söyledi.

Hulkenberg “Williams’ta durumdan haberdar değildim. Ancak sene sonundah aberimiz oldu.”

“Dürüst olmak gerekirse şu anki koltuğumda rahatım. Bu işte tabi ki % 100 emin olamazsınız ancak insanların farkedeceği kadar iyi iş çıkardığımı düşünüyorum.”

“Tüm seçeneklere bakıyorum ancak henüz bir karar vermedim ve bir şey yapmadım.”

“Karar aşamasına biraz daha var. Sauber dahil takımlarla görüşüyorum ancak henüz karar vermedik.” dedi.


Yorumlar

  1. Nico Hulkenberg eğer sauberle yarışmazsa kendi kaybeder.Hiç para almıyor desek bile yinede yarışı bitirerek Fomdan gelen ufak bir geliri var. Yarışmamak sade ve sadece kendine zararlı olur. Hani futbolda derler ya bu oyuncunun maç eksiği var bu en az 1 ayda toparlar, aynı bu örnekte olduğu gibi gelecek sene bir takıma pilot aransa diyeceklerki hulkenbergin yarış eksiği var. Van der Gardeyi bile takıma alırlar, yarışmamış pilotu almazlar. Yarışmak hem psikolojik olarak hem fizyolojik olarak pilotu üstün kılan şeydir. Atalar ne demiş gezen tilki aslandan yeğdir. O yüzden ben iddia ediyorum Hulk 1 kuruş dahi alamasa bile, yinede yarişacak bu sezon. Bugünü düşünen pilotların geleceği parlak olmaz. Ferrari takımı mesela fedekar pilotları sever. Eğer Hulkenberg gelecekte ferrariyi düşünüyorsa, 3 ay sabredecek, fedakârlık yapacak. büyük pilot olmanın ana yolu zorluklar karşısında yılmammaktır. En kötü F1 aracını sürmek hiç sürmemekten iyidir. Sauber almasa 1 sezon yarışmasa tüm boşta kalacaktı ve kobayashiye sorsun bir sezon boş kalmak nasıl bir duygu? Ben Hulkenbergin hayet akıllı pilot olduğunu düşünüyorum. Duygusal düşünmeyip 1-2 ay parasızlığa daha sabredecektir. Başarılar diliyorum. Büyük pilot olduğunu gösterecektir.

  2. şöyle düşünürsek eğer; hulkenberg anlaşmasını feshettiyse, iyi bir fırsat geldiği anda karşısına bunu değerlendirebilir ve takımı yüz üstü bırakabilir. bu durumda her ihtimale karşı Sauber ona bir oyun oynayabilir 🙂 sıkıntılı döneminde frijns'den de biraz para gelecekse neden böyle bir ihtimal olmasın? sauber çok puan kazanabilecek durumda değil zaten. gençler ısınmaya başlarlardı 🙂 frijns'de fena bir delikanlı değil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir