Horner: "Vergne Red Bull Koltuğuna Hazır Değil"

yazar:

kategori:

Red Bull takımı geçtiğimiz hafta Silverstone testlerinde Vergne’in takım arkadaşı Daniel Ricciardo ile çıkmıştı.

Horner, “Jean-Eric güçlü bir şekilde gelişim sergiliyor ve potansiyele sahip. Ancak şu noktada, muhtemelen onun için çok erken. Biz de bu nedenle geçen haftaki Silverstone testleri için Daniel’i tercih ettik.” 

“Formula 1 koltuğunu hak ediyor ancak Red Bull koltuğunda başarılı olamayabilir. bu nedenle onun Toro Rosso ile devam etmesi daha mantıklı.”

“F1 tecrübesi açısından Daniel’in 6 ay gerisinde. Öğrenmeye devam ediyor ve giderek gelişiyor.”

“Bizler şanlıyız ki, pilot yetiştirme programımızdan gelen iki yetenekli pilotumuz var. İkisi de Toro Rosso koltuğunu sahip oldukları bu yetenek sayesinde kazandılar.” diyor.


Yorumlar

  1. evet kesinlikle. vettelin de bazı kesiimler tarafınadn küçümsenmesi bu karizma eksikliğinden. kötü pilot olduğunan değil.

  2. sınan matias avatarı
    sınan matias

    bin yılda bir bu arkadaşa hak veriyorum.

  3. nedense diyorsun nedenini söyleyeyim; ricciardo afedersin biraz şaban tipli. ancak vergne daha oturaklı bir tip. karizmanın bu işlerde çok önemi vardır. sen farketmiyorsun ama insan içten içe daha düzgün görüneni seçiyor.

  4. PurposeLess  avatarı

    Bende Vergne'nin geçmesini istiyorum nedense bu Ricciardoya hiç güvenim yok

  5. Vergne'e nedense garip bir güvenim var, ve inanıyorum ki Ricciardo'yu seçerseniz Vergne Ricciardo'yu her yendiğinde acaba Vergne'i mi seçseydik diyeceksiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir