Red Bull: "Raikkonen'in Maaşı Kararımızı Etkilemeyecek"

yazar:

kategori:

Red Bull’un Mark Webber’in yerine 2014’te Kimi Raikkonen ya da Daniel Ricciardo’dan birini geçireceği düşünülüyor.

Ricciardo daha ucuz bir tercih olacak olsa da Horner karar verirken para konusunun gündemde olmayacağını söylüyor.

“Elbette finansal durumlar her zaman bir faktördür ama bunu her zaman markalar şampiyonasındaki birincilikle ikincilik ya da ikincilikle üçüncülük arasındaki farkı düşünerek de karşılaştırabilirsiniz. Eğer doğru kararı vermezseniz, puanlar almadığınız takdirde bu durum sizi etkileyecektir.”

Horner, Red Bull ile teste çıkan Daniel Ricciardo’nun elini güçlendirdiğini söylüyor.

“Daniel kendini çok iyi kanıtladı. Onu ertesi gün aracı kullanan Sebastian’la karşılaştırma şansı yakaladık ve kendini çok iyi kanıtladı.”

“Daniel kesinlikle çok hızlı bir pilot. Ancak Red Bull pilotu olmak sadece hızlı olmayı gerektiren bir mücadele değil. Aynı zamanda mühendislere gereken geri bildirimi yapabilecek biri olmalı. Özellikle kurallar açısından yeni bir döneme girerken gelişim önemli olacak.”

“Sebastian’a karşı yarışacak her pilot kaçınılmaz olarak bir baskı ile karşılaşacak. Bunların üstesinden gelmesi gerekecek.””

“Aynı zamanda şimdiki takımında olmayan bazı beklentiler olacak. Sizlerin bizim üzerimizde uyguladığı baskı da orada yok. Ön gruptaki takımlarda yer alan pilotların üzerindeki baskı her zaman daha fazladır.”

“Değerlendirme yapmak için yaz tatilini bekleyeceğiz ve tatilden sonra Spa ya da Monza’da açıklama yapılacak. Ama kesinlikle daha fazla gecikemeyecek.”


Yorumlar

  1. normalde vet taraftarıyım ama kavga olmaması şartıyla vette hızlı olsa rai de hızlı olsa rainin rbrye gelmesini isterim. eğer uyumsuzluk olmazsa gayet acayip bir ikili olurlar. ama alo ham gibi olmamaları lazım.

  2. Horner Kimi'yi istiyor, anlasildi.. Muhtemelen bu is olacak..

  3. RIDVANRAİKKONEN ridvann61 avatarı
    RIDVANRAİKKONEN ridvann61

    kimi geliyorrrrrrrrrrrrr

  4. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    noluyor boyle surekli aciklamalar falan 😀 redbullun diger pilotunu artik dort gozle bekliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir