Hamilton: "Kimse İçin Aşk Şarkıları Yazmıyorum"

yazar:

kategori:

Hamilton’un ayrılığının ardından bu durumun İngiliz pilotun performansına etkisi olduğu söylendi ancak Hamilton bu durumu yalanladı.

Los Angeles’ta bir müzik stüdyosunda şarkı söyleyen Hamilton “Bazılarının söylediği gibi, kimseyi geri kazanmak için aşk şarkıları yazmıyorum.”

“Sadece gerçekten keyif aldığım ve iyi olduğum bir şeyi yapıyorum. Los Angeles’ta bir çok harika stüdyo var ancak ben en iyisine gittim. İnanılmazdı ve eğlenceliydi.” dedi.

Hamilton, Macaristan GP öncesinde sabırsızlandığını söyledi.

Hamilton “Bu yarış öncesinde ara çok uzundu. Gerçekten araçta olmayı özledim. Özellikle bu hafta sonu tekrar aracıma binmek için sabırsızlanıyorum.”

“Sezonun benim için nasıl geçtiğini düşünmem için zamanım oldu. Sene başında herkes olumsuz konuşuyordu. Doğru ya da yanlış karar olduğuna dair çok şey söylendi. Aptalca bir karar olduğu söylendi.”

“Ancak takımımla birlikte sürekli olarak herkesin yanıldığını kanıtladık. Şampiyonada 2. sıradayız ve bu büyük bir moral. Buna katkım olduğu için harika hissediyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Bana sormuyorlar dünya alem bunu söylüyor zaten.

  2. mehmet günaydın kardeşim wettel toro rossodada yarıştı her yarışını kazanmadı poll da alamadı şampiyona mücadelesine de giremedi o nedenle günümüzdeki pilotlardan rai , alonso gibi sıkı adamlar vasatın üstünde araçları ile etkili bir mücadele veriyorlar bir gün tersi olurda wettel in aracı zamana ayak uyduramayan bir araçla onların yaptıını yaparsa işte o zaman şapka çıkartılır tarafımdan.

  3. PurposeLess  avatarı

    bence adam haklı bize yol mu verecekler? bizimkiler çalışmıyor ki adamlar müthiş bir atılım yaptı F1'in içinden geçiyorlar bizimkiler izlemeye devam…

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Sen ister karşılaştır ister karşılaştırma emin ol sana sormazlar karşılaştırma yaparken.Alonso daha yavaş araçla mücadele ediyormuş bu bizim problemimiz değil avans verip önden başlatacak halimizde yok kimse kusura bakmasın kaç sene oldu araç yapamadınız anca ebd yasaklarsınız kanat esnetmeyi yasaklarsını hiçbiri tutmaz lastikleri değiştirmeye çalışırsınız oda olmaz bunlarla uğraşacağınıza araçla uğraşsaydınız keşke.

  5. Vettel'de en hızlı araçla şampiyon oldu.Alonso'da en hızlı araçla şampiyon oldu.

    Şöyle bir şey var yalnız…Arada büyük bir fark da var şimdi…Alonso Ferrari ile Red Bull'dan daha yavaş araçla şampiyonluk mücadelesini sonuna kadar götürüyor.Son haftaya kadar zorluyor.

    Taki ne zaman Vettel Alonso'nun durumuna düşerse ve pole alamayan araçla şampiyonluk savaşını sonuna kadar götürürse işte o zaman büyük bir pilot olur Vettel.O zaman efsane,komple bir pilot olur.
    O zaman Vettel'i Ham-Rai-Alo gibi isimlerle karşılaştırabiliriz.

  6. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Aralarında üst düzey diyebileceğin bir Alonso olabilir ne Rai ne Hamilton istikrarlı pilotlar değil tecrübe başka istikrar başka öğrenememişsin bir Schumi taraftarı olarak.

  7. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Vettel'in ne özelliği varki Alonso Hamilton Raikkonen'den farklı daha iyi olduğu..Ümit Davala benzetmesinde haklısın 😀 ama Hamilton boş bir pilot değil Vettel gibi üst düzey bir pilot

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bu adamdan birşey olmayacağını kaç defa söyledim adam pilotmu şarkıcımı belli değil hani bir ara Ümit Davala vardı futbolcumu şarkıcımı ne olduğunu kendide bilmiyordu son virajda bir şampiyonluk aldı arada yarış kazanıyor arada pole alıyor ama bir V3ttel olamıyor olamazda bu kafayla.

  9. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Çılgın şey ya 🙂

  10. şaşkın aşık seni 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir