Alonso Macaristan GP Öncesinde Sıralamaların Öneminin Farkında

yazar:

kategori:

Sıcak havayı seven Ferrari’de Alonso bugün her iki seansta da 4. oldu.

Alonso “Her cuma olduğu gibi bugün, pazar günü yarışta performansımızın nasıl olacağı hakkında fikir edindik. Tüm hafta sonu boyunca koşullar stabil olacak gibi görünüyor. Bu da diğerlerini ve stratejilerini analiz edip nerede olduğumuzu anlamada yardımcı olacak.”

“Lastiklerin tipi değişmedi, geçen seneki deneyimlerimize güvenebiliriz ve bunun dışında durum herkes için aynı. Rakiplerimize göre avantaj sağlamamız için mümkün olduğu kadar kısa sürede lastikleri anlamamız gerekti.”

“Burada diğer pistlere kıyasla önden başlamak çok aşırı derecede önemli. Bu nedenle yarıştan biraz ödün vermek gerekse de herkes araçlarını sıralamalara göre ayarlamaya çalışacaktır.” dedi.

Felipe Massa “Bugün her şey yolundaydı ve programdaki her şeyi test edebildik. Araç makul seviyede rekabetçi görünüyor. Uzun sürüşlerde de olumlu sonuçlar aldık. Hafta sonunun geri kalanı için bu iyi bir şey.”

“Şimdi, bugün denediğimiz çözümlerden hangilerini sıralamalarda ve yarışta kullanacağımıza karar vermeliyiz. Yarışa mümkün olduğu kadar ön sıralardan başlamak önemli ve oyunun parçası olmak için elimizden geleni yapacağız.”

“Pazar günü herkes için zor olacak çünkü burada geçiş neredeyse imkansız. Bunun dışında çok yüksek sıcaklıklar bekleniyor ve araçtan maksimumu çıkarmayı planlarken buna fazlasıyla dikkat etmemiz gerekecek.” dedi.


Yorumlar

  1. arabaya bak hala sezon başındaki gibi ya yok böyle bişey!

  2. Bu kamillerin farkında olamadıkları tek şey kendi araçlarını geliştirememek ve elindeki pilotun kıymetini anlamamaları…

  3. kaan mete koca avatarı
    kaan mete koca

    umarım vettelin önünde bitiririz

  4. 5. olursak şükr edicem.

    Not: Haberin Fotosu Masaüstü için uygundur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir