Kovalainen, Şampiyonluk Umudundan Vazgeçmiş Değil

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, lider Felipe Massa’dan 28 puan geride olmasına rağmen 2008 şampiyonluğu konusundaki isteğinden vazgeçmiş değil.

Fin pilot, İngiltere’de gazetecilere konu hakkında "Benim için şampiyona henüz bitmedi. Sizin için öyle olabilir ama benim için değil." diye konuştu.

"Daha önümüzde çok yarış var. Ben kendi yeteneğime hâlâ güveniyorum ve McLaren geçmişte sürcülerinden desteğini hiç çekmedi. Bu yüzden kendim için zorlayacağım."

"Biz hâlâ normalden fazla olarak, %100 bu yıl için uğraşıyoruz. Tüm teknik gruplar bu seneki aracı geliştirmek için çalışıyor çünkü şampiyonluk için savaşmaya devam ediyoruz."

Kovalainen Fransa’da verilen cezanı kendisine pahalıya patladığını kabul ediyor ve "Bana verilen ceza sadece bazı hatalar yaptığımız içindi. Takım olarak ve sürücü olarak hatalardan korunmak için daha iyi işler yapmalıyız. Hepsi bu. Aksi takdirde cezalarla sorunum olmayacak."

"Araç testlerde iyi durumdaydı. Bazı gelişimler kaydetti ve umarım burada galibiyet için mücadele edebileceğiz." dedi.

Henüz yarış kazanamadığı için hayal kırıklığına uğrayıp uğramadığı sorulduğunda Kovalainen "Hayır. Bu hayal kırıcı değil. Tabii ki, daha fazla puan kazanmayı isterdim ama henüz problemsiz ve kazanın olmadığı bir haftasonu geçiremedim."


Yorumlar

  1. bu sene zor gibi ama seneye hem araca alışmış heem daha tecrübeli olacak ve şampiyonluğu seneye kazanabilir.

  2. ahmet özkan avatarı

    valla şampiyonayı bırakmaması güsel bişi ama tren kaçtı ama şunu da gösterdi ki yetenek olarak hamiltondan bir eksiği yok seneye daha da ii olacak

  3. İyi, kaliteli bir pilot. Şampiyon olmasını diliyorum McLaren kullanarak.

  4. bnde 2. lik 😀

  5. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    hadi heikki bitir şu işi bu haftasonu..1.lik bekliyorum kendisinden..

  6. bırakma mücadeleyii ..

  7. aferin heikki devam ett 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir